Ακλόνητη η Λειβαδιά, στην αγωνία Καβάλα, Πιερικός και Ολυμπιακός Βόλου

Ακκόμα πιο κοντά στην κορυφή του 1ου ομίλου ο Λεβαδειακός με τη νίκη στο Αιγάλεω. Νέα δεδομένα στην μάχη της παραμονής μετά τα αποτελέσματα σε Καβάλα, Κατερίνη

Αιγάλεω – Λεβαδειακός 1-2
Μόλις έναν βαθμό στα δύο ματς που απομένουν θέλει ο Λεβαδειακός προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Super League 2 μετά τη δύσκολη νίκη στ9ο Αιγάλεω!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς ανοίγοντας το σκορ με ωραίο σουτ του Αρναρέλλη εκτός περιοχής στο 35′. Για να έρθει η ισοφάριση με κεφαλιά του Συμελίδη στο 40′ από πλευράς Βοιωτών. Ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι στο 52′ όταν σε ωραία αντεπίθεση από τα δεξιά και σέντρα ο Μπαρμπόσα πήρε την σκαστή κεφαλιά και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Σικαλίά. Τελικά το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 77′. Σκόρερ ο Μυτίδης με σουτ.
Aιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου (79′ Παπουτσογιαννόπουλος), Αναστασίου, Βλάχος (58′ λ. τρ. Δακτυλίδης), Παπανικόλας, Καλύβας, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Τσιλιγκίρης (58′ Παυλής), Αρναρέλλης (79′ Ντρενογιάννης), Τριμμάτης (73′ Σταματάκης).
Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Μπαχανάκ, Τζημόπουλος, Μεχία, Χάμοντ, Συμελίδης (75′ Bρακάς), Πολέτο, Μουτίνιο (82′ Νίκας), Μπαρμπόσα (60′ Mυτίδης).

Καβάλα – Αν. Καρδίτσας 3-1

Σημαντική η νίκη για την ομάδα της Μακεδονίας, επί της βαθμολογικά αδιάφορής Αναγέννησης Καρδίτσα με την οποία πέρασε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, δύο δύσκολες για αυτή, αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της 2ης επαγγελματικής κατηγορίας.
Η Καβάλα ξεκίνησε πολύ δυνατά στον αγώνα και με κεφαλιά του Σαμπανίδη μέσα στην μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα του Καζαντζίδη στο 6′ λεπτό, έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν δυνατά και είχα μια καλή φάση στα επόμενα λεπτά, με εκτέλεση φάουλ του Έμπερτ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό στα επόμενα λεπτά και είχαν ευκαιρία με τον Μπενγκόα στο 19′ λεπτό, με τον Μάνιο με τετ-α-τετ, δύο λεπτά αργότερα (21′ λεπτό) να σκοράρει και να κάνει το 1-1 στο 21 λεπτό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναπάρουν το προβάδισμα, κάτι που κατάφεραν δέκα λεπτά αργότερα (31′ λεπτό), μετά από γκολ του Σταμένκοβιτς . Στο 43′ λεπτό, η Καβάλα είχε δοκάρι με τον Έμπερτ και απείλησε για να ανεβάσει περισσότερο το προβάδισμα του. Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 2-1 για τους κυανόλευκους

Αν και η Αναγέννηση Καρδίτσας ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Μπενγκόα, η Καβάλα κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού στο 64′ λεπτό, μετά από σέντρα του Στίκα, ο Σταμένκοβιτς έκανε το 3-1.

Καβάλα (Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Καραγιάννης (46’ Μαρινάκης), Θωμαΐδης, Αμούρ, Έμπερτ, Σαμπανίδης (75’ Ρέτσος), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς (65’ Μπελεβώνης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρρίκι, Κοτσώνης, Γκίνη, Δημούτσος (67’ Πολίτης), Λαγός, Μπάλλας, Οικονόμου, Αθανασιάδης (67’ Μπιανκόνι), Μάνιος (79’ Πλέγας), Μπαντιμπανγκά (90’ Ζάγγος), Μπενγκόα (90’ Θεολόγης).
Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου 2-2 :

Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Δυναμικές και ανταγωνιστικές οι δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, στον οποίο ήξεραν και οι δύο ότι θα τους δώσει πολύ σημαντικούς βαθμούς για να σώσουν την κατηγορία.. Στο 32′ λεπτό, ο Σιαφά από τον Ολυμπιακό Βόλου, με σουτ στην κίνηση σε σέντρα του Μαρκοπουλιώτη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι έκαναν ευκαιρίες στα επόμενα λεπτά, με την κεφαλιά του Τόσκα από τη μικρή περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι στο 34′ λεπτό, ενώ ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα σουτ, ο Κανούλας δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή για να στείλει εξ επαφής την μπάλα στα δίχτυα στο 41′ λεπτό. Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 1-0 για τον Ολυμπιακός Βόλου.

. Στο 55′ λεπτό, ο Μηλιώτης έκανε τη σέντρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου δεν μπόρεσαν να διώξουν, η μπάλα έφτασε στον Κανούλα, ο οποίος με πλασέ από κοντά έκανε το 1-1. Οι ερυθρόλευκοι ξαναπέρασαν μπροστά στο σκορ στο 71′ λεπτό, αφού ο Κότος μετά από σέντρα του Ξύδα, κατάφερε με γυριστό σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς έγινε ντέρμπι στα επόμενα λεπτά, με τις δύο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες και μια πολύ μεγάλη ήταν από τους φιλοξενούμενους στο 85′ λεπτό, με το σουτ του Σιαφά από θέση βολής, με τον τερματοφύλακα Γαλάνη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 90+2′ λεπτό, οι Κατερινιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κανούλα, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 2-2.

Πιερικός (Γιώργος Βαζάκας): Γαλάνης, Μηλιώτης (67′ λ.τρ. Χατζάρας), Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης, Τόσκας (63′ Σούνταρ), Κριμιτζάς (82′ Φωκαΐδης), Ζαφειράκης (82′ Μπουόλι), Ντίνας, Β. Παπαδόπουλος, Κανούλας.

Ολυμπιακός Βόλου (Τίμος Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Φιλίποβιτς (73′ λ.τρ. Γκαργκαλατζίδης), Στάμου, Βερνάρδος, Κόλα, Μάνγκα, Κότος (84′ Ντιαμπί), Κουντουριώτης (62′ Ξύδας), Σιαφά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.