Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β 2-1: Τρίποντο στο φινάλε

Η Νίκη Βόλου πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΠΑΟΚ Β με γκολ του Μιράντα επτά λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό

Με γκολ στο τελείωμα κάθε ημιχρόνου, η Νίκη Βόλου επικράτησε σήμερα (6/4) στο Πανθεσσαλικό του ΠΑΟΚ Β με σκορ 2-1 και πήρε το τρίποντο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, μένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τον ΑΟΞ στους 47 βαθμούς,πίσω από την δεύτερη ΑΕΛ (59 β.) και την πρωτοπόρο Βέροια (65 β.).

Ο ΠΑΟΚ Β είχε την ευκαιρία να ανοίξει πρώτος το σκορ στο 35ο, όταν η σέντρα σουτ του Κουλούρη πήγε στο δοκάρι του Περιστερίδη. Το σκορ, όμως, άνοιξαν οι γηπεδούχοι, στο 44ο, με σουτ του Βασιλείου. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία και βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν. Το κατάφεραν στο 68ο με σουτ του Μπράντονιτς. Τελικώς, όμως, τη νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Βόλου, με κεφαλιά του Μιράντα στο 83ο.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)
Κίτρινες: Παναγιωτίδης, Μιράντα – Αποστολόπουλος, Σπυρίδης

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Κάσσος (38′ Παναγιωτίδης), Αθανασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Πάνος, Τσουκαλάς, Βασιλείου (71′ Βλαχομήτρος), Μιράντα, Γκαρσία (46′ Αλιατίδης), Κουσκουνάς (87′ Κυρίτσης)

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος (64′ Γιαξής), Ουεντραόγκο (64′ Γρόσδης), Σαλαμούρας, Κουλούρης (64′ Μπράντονιτς), Τζίμας (46′ Σπυρίδης), Κούτσιας (78′ Πανίδης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.