Ολυμπιακός Β – Απόλλων Λάρισας 0-1: Κέρδισε Φορτούνη έχασε το ματς (hls)

Ο Ολυμπιακός Β, γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 χάρη σε γκολ του Λεμάνγκ για την 21η αγωνιστικής της Super League 2, σε ματς ωστόσο που αγωνίστηκε ο Φορτούνης.

Ο Ολυμπιακός Β, γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 χάρη σε γκολ του Λεμάνγκ για την 21η αγωνιστικής της Super League 2, σε ματς ωστόσο που αγωνίστηκε ο Φορτούνης.

Με αυτή τη νίκη ο Απόλλωνας Λάρισας σκαρφάλωσε στην 11η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς ενώ ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην 5η θέση με 28.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε για πρώτη φορά στο 11 με τον Φορτούνη με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να πέφτει και να σώζει. Ένα λεπτό αργότερα ο Βοΐλης έστρωσε στον Φορτούνη που σούταρε αλλά σημάδεψε το δοκάρι!

Ο Απόλλωνας απείλησε για πρώτη φορά στο 21ο λεπτό με τον Καραμόκο που από καλή θέση έκανε το σουτ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζολάκη.

Ο Ανδρούτσος στο 31 έκανε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Αστρά, να πέσει και να σώσει την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός είχε και δεύτερο δοκάρι μετά από αυτό του Φορτούνη. Ο Σουρλής με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Αστρά χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Θωμά Γράφα απείλησε την εστία του Ολυμπιακού. Ο Πετράκης έκανε τη σέντρα και ο Σταματής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Τζολάκη!

Στο 72 ο κόουτς του Απόλλωνα πέρασε στο ματς τον Λεμάνγκ και ο 22χρονος Γάλλος δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα!

Ο Σταματής στο 74, βρέθηκε απέναντι στον Τζολάκη, δεν μπόρεσε να τον νικήσει όμως ο Λεμάνγκ πλάσαρε εύκολα για το 1-0!

Oλυμπιακός Β’ : Τζολάκης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Φορτούνης(72′ Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Κουτσίδης(81′ Τσέλιος) Μαρίνος, Βοΐλης(62′ Aλγκασίμ Μπα), Σουρλής, Πινακάς.

Απόλλων Λάρισας : Αστράς, Πετράκης, Καραμόκο(87′ Σούλτσε), Λίταινας, Λουκάς, Καλούσης, Μπαλογιάννης(85′ Ζιάκας), Κοζού, Νούσιος(72′ Λεμάνγκρ), Σταματής, Τιμπούε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.