Νίκη Βόλου – Τρίκαλα 3-0: Με υπογραφή Κάσσου και Τζιώρα

Η Νίκη Βόλου με τον Κάσσο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και Τζιώρα επικράτησε με 3-0 επί των Τρικάλων, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για τη Super League 2.

Αγωνιστικά ανώτερη η Νίκη Βόλου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τα Τρίκαλα πήρε εύκολα τη νίκη και το τρίποντο. Η ομάδα του Βοσνιάδη άρχισε ιδανικά στην αναμέτρηση καθώς δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και στο 13ο λεπτό ο Κάσσος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα για το 1-0 στους γηπεδούχους. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Βλαχομήτρος βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του Αγριμάκη, αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Με διάθεση να σκοράρει περισσότερα γκολ μπήκε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο η Νίκη Βόλου και τελικά το πέτυχε. Ο Κάσσος στο 78′ με ωραίο πλασέ, ύστερα από ασίστ του Πάνου σκόραρε ξανά στην αναμέτρηση και έγραψε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τζιώρας, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 55′ και στο 89ο λεπτό με σουτ από πλάγια θέση, νίκησε και εκείνος τον Αγριμάκη.

Η Νίκη Βόλου πήρε το τρίποντο και έφτασε τους 15 βαθμούς και στην 6η θέση με τέσσερα παιχνίδια λιγότερα. Τα Τρίκαλα έμειναν στη 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, ενώ έχουν δύο παιχνίδια ακόμα να παίξουν.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Τσιμπούκας, Ανδρέου, Αλιατίδης, Πάνος, Κάσσος, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (83’ Βασιλείου), Βλαχομήτρος (55’ Τζιώρας), Ροχάνο (75’ Μέτσε)

Τρίκαλα (Ουσταμπασίδης): Αγριμάκης, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (87′ Ιωαννίδης), Ευθυμίου, Μπαξεβάνος (87′ Μυλόπουλος), Κεχαγιάς, Πέλκας, Αουντίνο (58’ Μπαράτα), Μανίσογλου (66’ Ντιαλόσι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.