Ηρόδοτος: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα με Γκόμεζ – Μπαρμπόζα

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μουρίσιο Γκόμεζ και Τζόναθαν Μπαρμπόζα.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Ηρόδοτου. Ο κρητικός σύλλογος απέκτησε τον Μαουρίσιο Γκόμεζ, ο οποίος αγωνίζεται ως χαφ – εξτρέμ και είναι Ουρουγουανός. Η δεύτερη προθήκη είναι ο Τζόναθαν Μπαρμπόζα που αγωνίζεται ως επιτελικό χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει… ποδαρικό στις προσθήκες και στο 2022, με δύο πολύ σημαντικές κινήσεις με παίκτες από την Α’ Εθνική της Ουρουγουάης!
Πρόκειται για δύο Ουρουγουανούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την Α’ κατηγορία της χώρας τους και αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στην προσπάθεια του Ηροδότου στη Betsson Super League 2.
Ο πρώτος, είναι ο Μαουρίσιο Γκόμεζ (πλήρες όνομα Gomez Castro Mauricio Sebastian). Είναι γεννημένος στις 16 Απριλίου του 1992 (30 ετών) στο Αρτίγας και αγωνίζεται ως χαφ-εξτρέμ. Έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις εξής ομάδες: Wanderers, Rafaela, Torque, Defensor, Cerro Largo, Racing Club.
Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει αρκετές συμμετοχές στην α’ κατηγορία της χώρας του ενώ έχει αγωνιστεί και στο Κόπα Λιμπερταδόρες!
Η δεύτερη προσθήκη της ομάδας είναι ο Τζόναθαν Μπαρμπόζα (πλήρες όνομα Barboza Bonilla Jonathan Daniel). Γεννήθηκε στο Μοντεβιδέο στις 2 Νοεμβρίου του 1990 (32 ετών) και αγωνίζεται ως επιτελικό χαφ. Στο πλούσιο βιογραφικό του, έχει καταγράψει πάνω από 100 συμμετοχές στην Α’ κατηγορία της χώρας του. Οι ομάδες των οποίων έχει φορέσει τη φανέλα είναι οι εξής: Rentistas, Liverpool, Lugano, Sud America, Cerro, Indep. Medellin, Wanderers, Progreso».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.