ΑΕΚ Β’ – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Επιστροφή στις νίκες (hls)

Η ΑΕΚ Β επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη σε εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας στη δεύτερη εθνική επαγγελματική κατηγορία

Η ΑΕΚ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη για την 5η αγωνιστική της Super League2.

Η ΑΕΚ Β ΄μετρούσε δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Ζάκυνθο και ΟΦ Ιεράπετρα και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με τη νίκη 1-0 κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε αναβληθεί στις 28 Νοεμβρίου καθώς ο Αστέρας είχε περισσότερα από έξι θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή του παιχνιδιού και δημιούργησε την πρώτη της καλή στιγμή στο 17 με σουτ του Γερολέμου με τη μπάλα να περνάει άουτ. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 23ο λεπτό ο Λεωνιδόπουλος αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, για φάουλ στον Γιούση.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η ΑΕΚ Β προσπαθούσε αλλά δεν μπόρεσε ν΄απειλήσει την εστία του Ιωαννίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ Β μπήκε εξίσου δυνατά με το πρώτο και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 56΄όταν μετά από σέντρα του Παρρά ο Ιατρούδης και ο Γκαρσία δεν πρόλαβαν τη μπάλα επάνω στην γραμμή για να την στείλουν στα δίχτυα.

Στο 69 οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Χρήστος Γιούσης με εντυπωσιακό ψαλιδάκι νίκησε τον πορτιέρε του Αστέρα Βλαχιώτη για να κάνει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Παρράς (85′ Κάτσικας), Μπάμπης, Ρουκουνάκης (46′ Χριστόπουλος Ευθ.), Γκαρσία (64′ Αμούρ), Γερολέμου, Γιούσης (85′ Αρβανίτης), Ιατρούδης (90+1′ Χριστόπουλος Απ.).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Μαϊσουρατζε (86′ Οφολί Κουαϊέ), Λάμτσε, Ζαϊμι (75′ Τουλίκας), Παπουλής (75′ Δημήτρουλας), Λεωνιδόπουλος, Τσίπρας, Σοκολάροφ, Σάνι (28′ Ρόδης).

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).
Βοηθοί: Σπήλιος Οικονόμου (ΕΠΣ Αχαϊας) Γεώργιος Φραγκιαδάκης (ΕΠΣ Λασιθίου).
4ος: Στέφανος-Βάιος Καλατζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.