Βέροια-Πανσερραϊκός 3-0: Επιστροφή στην κορυφή για τη “Βασίλισσα του Βορρά”

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη εδραίωσε την κυριαρχία της και σκαρφάλωσε - εκ νέου - στην 1η θέση της βαθμολογίας

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις προσεγγίζει τις εορτές η ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας μετά και την ευρεία νίκη επί του Πανσερραϊκού 3-0.

Ένα αποτέλεσμα που επανέφερε την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στην κορυφή της βαθμολογίας δείχνοντας πως παραμένει σοβαρότατη η υποψηφιότητα για την άνοδο στα “μεγάλα σαλόνια”. Το … δρόμο για το τρίποντο έδειξε ο … συνήθης ύποπτος Πασάς στο 17′ με δυνατό σουτ. Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντ’ αυτού και πάλι ο επιθετικός της Βέροιας τράνταξε το αντίπαλο δοκάρι στο 65′ για να έρθει ο Γαβριηλίδης στο 70′ να κάνει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε δέκα τέσσερα λεπτά μετά ο Σκόνδρας με κεφαλιά.

Βέροια (Π. Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (87′ Δημόπουλος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (87′ Ορφανίδης), Μούργος (81′ Ράμος), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (81′ Φοφανά), Πόζογλου (63’ Παπαχρήστος), Πασάς.

Πανσερραϊκός (Ζ. Σαραγόσα): Κατσίκας, Γιανναράκης, Κουκόλης, Φουάσης, Ζέρης, Μαρκιόνι, Κρητικός (75′ Μέσσι), Έππας, Ανάκογλου (75′ Τσιμίκας), Κανίς, Παπαβασιλείου (60’ Κόντσι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.