Παναθηναϊκός Β’-Χανιά 0-2: Μεγάλο και δίκαιο «διπλό»

Τα Χανιά πέρασαν από τον Ασπρόπυργο χάρη σε γκολ του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό που αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λέπτο παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Τα Χανιά προσπέρασαν τον Παναθηναϊκό Β’ στην βαθμολογία της Super League μετά τη μεγάλη νίκη που πανηγύρισαν στον Ασπρόπυργο.

Οι «πράσινοι» άρχισαν πιο δυνατά το παιχνίδι και έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στην συνέχεια οι Κρητικοί ισορρόπησαν το παιχνίδι, δημιούργησαν φάσεις, πάτησαν τα καρέ του Παναθηναϊκού και έφτασαν κοντά σε ένα γκολ. Αυτό δεν ήρθε πριν από το ημίχρονο, αλλά με την πίεση να εντείνεται στην επανάληψη ήταν φυσικό και επόμενο αυτό που έγινε στο 68′.

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης άνοιξε το σκορ με όμορφη προσπάθεια και τα Χανιά δεν έμειναν εκεί. Δεν κλείστηκαν στο μισό τους, επιδίωξαν να παίξουν ποδόσφαιρο παρότι προηγούνταν και δικαιώθηκαν στο 87ο λεπτό.

Ο Κογιέτε διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενούμενων και έτσι «κλειδώθηκε» το πολυπόθητο τρίποντο.

Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός Β’ ηττήθηκε μετά από δύο μεγάλες νίκες και στις 29 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ζάκυνθο. Τα Χανιά από την άλλη, μετά από δύο σερί ήττες επέστρεψαν στις επιτυχίες και θα υποδεχθούν τον Καραϊσκάκη Άρτας στις 29/12.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.