SL2: Ισοπαλίες για ΠΑΟΚ Β’ με Πανσερραϊκό και Νίκη Βόλου με Βέροια (pics)

Στο 1-1 ΠΑΟΚ Β’ και Πανσερραϊκός για τη 2η αγωνιστική της SL2-Γκολ ο Ινγκασον-Στο 2-2 το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τη Βέροια που ισοφάρισε στο 90’+5'

Με δύο παιχνίδια άνοιξε (13/11) το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής για τη SL2 καθώς αναβλήθηκε το άλλο παιχνίδι του προγράμματος μεταξύ της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει από τη μεριά της Καβάλας με το θέμα των δελτίων. Η ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας ήταν κανονικά στο γήπεδο. Για την Καβάλα δεν είχε γίνει ούτε το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Πόντου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό και στον Βόλο, η Νίκη έπαιξε με τη Βέροια. 

ΠΑΟΚ Β’-Πανσερραϊκός 1-1

Στο παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο του Μακεδονικού, ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 25’ ο Κόνσι έδωσε την ασίστ στον Μαροκινό, Χικάμ Κανίς που πλάσαρε τον Ταλιχμανίδη για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 42’ ο Κουλούρης είχε ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι τις καθυστερήσεις. Η Βέροια ισοφάρισε σε 2-2 με πέναλτι του Πασά στο 90’+4’, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Το 2-2 ήταν το τελικό σκορ. 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (82′ Μέτσε), Τζιώρας, Ροχάνο (90′ Μπόσιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (84’ Ντίνας), Ράμος (60’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (70’ Περδίκης), Πασάς, Μούργος (60’ Πόζογλου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.