Δόξα Δράμας: Στη Νάουσα η προετοιμασία

Η Δόξα Δράμας ενημέρωσε ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα και η ομάδα θα αναχωρήσει στις 2 Αυγούστου.

Στις 2 Αυγούστου η Δόξα Δράμας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια, εκεί θα “χτιστεί” η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν στην Super League 2.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα αρχίσει στις 2 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 13 του ίδιου μήνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα:

«Η Π.Α.Ε Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι σήμερα το απόγευμα θα είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για την νέα σεζόν και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ευχόμαστε όλα να κυλήσουν καλά και με υγεία θα βάλουμε τις βάσεις για να δημιουργήσουμε το νέο ρόστερ της ομάδας μας, ώστε μετά να αναχωρήσει η αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

Η Π.Α.Ε Δόξα Δράμας ανακοινώνει στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι η αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα απαρτίζεται από 38 μέλη θα βρίσκεται από τις 2 Αυγούστου έως τις 13 Αυγούστου στην περιοχή 3-5 πηγάδια Νάουσας στο ξενοδοχείο Naousa Μountain Resort, σε ιδανικό υψόμετρο 1.300m, με ιδιόκτητα γήπεδα και όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχειακές πρόσφατα ανακαινισμένες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και υγεία σε όλα τα μέλη της.

ΕΚ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης