Ανακοίνωσε Μρντάκοβιτς η Βέροια

Παίκτης της Βέροιας για τον επόμενο χρόνο θα είναι ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς, που υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ημαθίας κι ανακοινώθηκε.

Παίκτης της Βέροιας για τον επόμενο χρόνο θα είναι ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς, που υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ημαθίας κι ανακοινώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του Μίλιαν Μρντάκοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός που πέρσι έπαιξε στο Κυπριακό πρωτάθλημα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την ομάδα της Βέροιας. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: Είμαι ευχαριστημένος που θα είμαι στην ομάδα της Βέροιας και ελπίζω όλοι μαζί να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Ο Μρντάκοβιτς είναι 31 ετών και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ραντνίτσκι. Μετά από ένα πέρασμα από την Παρτιζάν, στα νεανικά του χρόνια, αποκτήθηκε από τις ακαδημίες της Άντερλεχτ απ΄ όπου άρχισε η ποδοσφαιρική του καριέρα. Τις καλύτερές του σεζόν τις έκανε με την Μπέογκραντ (2002/2003) και τη διετία 2009/2011 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, όπου ήταν άκρως παραγωγικός.

Πρόπερσι έπαιξε στην ΑΕΚ Λάρνακας και στην κινέζικη Τζιανγκσού, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Παραλίμνι. Η Βέροια είναι η 19η ομάδα στη νεανική και επαγγελματική του καριέρα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.