Χωρίς Μάρα, Παπαστεριανό κατά του ΠΑΟΚ

Δύο τιμωρημένους ποδοσφαιριστές δεν θα έχει στην διάθεσή του ο Γιώργος Παράσχος, για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο.

Δύο τιμωρημένους ποδοσφαιριστές δεν θα έχει στην διάθεσή του ο Γιώργος Παράσχος, για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Ο λόγος για τον Μπογκντάν Μάρα, ο οποίος έχει δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, και τον Μανώλη Παπαστεριανό, ο οποίος αποβλήθηκε στο Παγκρήτιο με δύο κίτρινες.

Στα θετικά για την ομάδα των “κυανολεύκων” προσδιορίζεται η μαζική επιστροφή πρώην τιμωρημένων, δηλαδή των Ντάνι, Γιάκομπ, Γκαρσία και Αραμπατζή.

Η αποστολή της ομάδας έφτασε από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί και στην συνέχεια ακολούθησε χαλαρή προπόνηση στην Μίκρα. Βεβαίως, ακολουθήθηκε πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν και πιο έντονο για τους υπολοίπους.

Ο Μονσέφ Ζερκά ξεκίνησε ήδη φυσικοθεραπείας για το βαρύ διάστρεμμα ποδοκνημικής που υπέστη, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και από το αποτέλεσμα της εξέτασης θα εξαρτηθεί το αν θα προλάβει να αγωνιστεί μέχρι τη λήξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος επανήλθε, μετά την άδειά του, στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είναι έτοιμος για να αρχίσει ατομική προπόνηση. Και για τον ίδιο, η εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποδείξει το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος πριν τη λήξη της περιόδου.

Αντιθέτως, καλύτερα αισθάνεται ο Καρίμ Σολτάνι, με τις ενοχλήσεις από το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο να έχουν υποχωρήσει σημαντικά. Υπεβλήθη σε θεραπεία και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν μπορεί να επανέλθει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.