Κλείνει ο Μεντζανί, ακολουθούν και άλλοι

Ζέεφελντ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της απόκτησης του Καρλ Μεντζανί απ' τον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως να είναι και θέμα ωρών η απόκτηση του 28χρονου Αλγερινού απ' την Μονακό, ο οποίος παίζει κυρίως σε ρόλο αμυντικού χαφ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ.

Ζέεφελντ: Αποστολή, Νίκος Γαβαλάς
         
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της απόκτησης του Καρλ Μεντζανί απ’ τον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως να είναι και θέμα ωρών η απόκτηση του 28χρονου Αλγερινού απ’ την Μονακό, ο οποίος παίζει κυρίως σε ρόλο αμυντικού χαφ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ.
         
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Μεντζανί δεν αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι των Μονεγάσκων με την Φορτούνα που έγινε στο Ντίσελντορφ το απόγευμα της Κυριακής, αν και αρχικώς ο Ρανιέρι τον είχε συμπεριλάβει στα πλάνα του για τις αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου.
         
Υπενθυμίζουμε πως και η αποστολή της Μονακό βρίσκεται στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Εδώ συνάντησε το novasports.gr τον Μεντζανί ο οποίος μας επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Ολυμπιακό, όπως σας ενημερώσαμε από το πρωί της Κυριακής.
         
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν τα δικαιώματά του απ’ την ομάδα του Πριγκηπάτου και δεν αποκλείεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ.
         
Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού «τρέχουν» και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις που αφορούν στην απόκτηση επιτελικού μέσου και επιθετικού, αλλά και στην πώληση παικτών. Ο Τζαμέλ Αμπντούν αναμένεται σύντομα να πωληθεί σε ομάδα του εξωτερικού, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία, αλλά και το Κατάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.