Χουάνμα: «Θα μπούμε στην πεντάδα»

Πεπεισμένος πως ο Άρης θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Χουάνμα.

Πεπεισμένος πως ο Άρης θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Χουάνμα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στη νίκη επί του Πανσερραϊκού και τη νίκη 3-1 των «κίτρινων», καθώς επίσης και για τον Σάκη Τσιώλη. Ο Χουάνμα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άρης FM». Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Για την επανεμφάνισή του: «Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα που επέστρεψα στην ενδεκάδα. Ήταν σημαντικό για μένα και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να νιώσω ακόμα καλύτερα. Παρόλα αυτά πρέπει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι κερδίσαμε και είμαστε ακόμα μέσα στον στόχο μας που είναι η είσοδος στην πρώτη πεντάδα. Αυτή η νίκη έφερε αισιοδοξία στην ομάδα. Άλλωστε η νίκη είναι αυτή που σε βοηθάει να προοδεύεις και να δείχνεις τα αποτελέσματα της δουλειάς σου και σίγουρα τόσο καιρό που δουλεύαμε πολύ αλλά δεν νικούσαμε, νιώθαμε πολύ άσχημα».

Για τον τεχνικό του Άρη, Σάκη Τσιώλη: «Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να περάσει ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αφομοιώσουμε αυτά που ζητάει από εμάς στις προπονήσεις. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας».

-Για το «κυνήγι» των play-off: «Η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να νικήσει τα τρία τελευταία παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η υποχρέωσή μας. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.