Η ισοπαλία έφερε περίσκεψη και συζήτηση

Η ισοπαλία με τον Πανιώνιο, η παρ' ολίγον ήττα και η τελική απώλεια άλλων δύο βαθμών έφερε περίσκεψη στους κόλπους του Ηρακλή...

Η ισοπαλία με τον Πανιώνιο, η παρ’ ολίγον ήττα και η τελική απώλεια άλλων δύο βαθμών έφερε περίσκεψη στους κόλπους του Ηρακλή και η περίσκεψη, προβληματισμό και συζήτηση. Ετσι, πριν το απογευματινό πρόγραμμα υπήρξε διεξοδική συζήτηση των διοικούντων με τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ομάδας για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, την ως τώρα πορεία του αλλά και τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ακούστηκαν οι απόψεις της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας και εκφράστηκε η άποψη να γίνει ό,τι το καλύτερο, ώστε η σεζόν να τελειώσει με θετικότερο τρόπο από ό,τι η ως τώρα πορεία της ομάδας.

Με δεδομένη την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας η εβδομάδα αυτή πρόκειται να κυλήσει με πρόγραμμα συντήρησης, μέσα από το οποίο θα περάσουν και κάποια σχέδια που θα θελήσει να κάνει ο Γιώργος Παράσχος. Το σημαντικό στον αγωνιστικό τομέα είναι ότι δεν προέκυψαν σημαντικά προβλήματα από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, πέραν ενός ερεθισμού στο γόνατο που αντιμετωπίζει ο Παπαστεριανός.

Κατά τα άλλα, θα συνεχιστεί η προσπάθεια αποθεραπείας των Κατσαμπή και Ελευθερόπουλου, με τη διακοπή να βοηθά και σε αυτές τις περιπτώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.