ΓουστΆΡΗ play off… (vid)

Ο Άρης ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 και πετυχαίνοντας τρία τέρματα νίκησε τον Πανσερραϊκό (3-1), ρίχνοντας τον και μαθηματικά στη Football League.

Ο Άρης ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 και πετυχαίνοντας τρία τέρματα νίκησε τον Πανσερραϊκό (3-1), ρίχνοντας τον και μαθηματικά στη Football League.

O Σάκης Τσιώλης παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές και πολύ επιθετικό προσανατολισμό. Ο Χουάνμα πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια αντί του Σηφάκη, με τους Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδη και Ρονάλντο Γκιάρο αμυντική τετράδα. Τόχα, Φατί και Καζναφέρης ήταν η τριάδα των χαφ ενώ μπροστά έπαιξαν (αλλάζοντας πολλές φορές θέσεις μεταξύ τους) οι Καστίγιο, Κόκε και Μπομπαντίγια.

Από την άλλη πλευρά, ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας των Σερρών Παύλος Δημητρίου παρέταξε τους Φερνάντεζ κάτω από τα δοκάρια, Ντιόγο, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Κις στην άμυνα, Κάστρο, Πάρκερ, Βοσκόπουλο, Γεωργιάδη, Σουμπίνιο στο χώρο του κέντρου και τον Νταλέ μοναδικό προωθημένο.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφεραν να «παγώσουν» το «Κλεάνθης Βικελίδης». Δράστης ο Πάρκερ που σημείωσε ένα υπέροχο γκολ, χωρίς όμως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να προλάβουν να το χαρούν.

Είχε τις απαντήσεις…
Ο Άρης είχε άμεσα τις απαντήσεις. Στο 16ο λεπτό ισοφάρισε με υπέροχο γκολ του Μπομπαντίγια και παρά το γεγονός ότι έχασε τον Αργεντίνο λίγο αργότερα λόγω τραυματισμού (αντικαταστάθηκε από τον Πορτίγια στο 27′) δεν κατέβασε. ταχύτητα.

Δημιούργησε αρκετές φάσεις και στη συνέχεια και στο 41ο λεπτό «λυτρώθηκε» έπειτα από εξαιρετική συνεργασία Κόκε – Καστίγιο και εύκολο τελείωμα του Μεξικανού. Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα, ο Νέτο εκμεταλλεύτηκε το σοβαρό λάθος των φιλοξενούμενων και με άψογο φίνις ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Με σβηστές μηχάνες…
Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά την εξέλιξη αυτή το δεύτερο μέρος περισσότερο σαν τυπική διαδικασία έμοιαζε. Οι φιλοξενούμενοι δεν προσπάθησαν ποτέ να ξαναμπούν στο ματς, ο προπονητής τους θέλησε να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και από την άλλη ο Άρης δεν έδειξε τη θέληση να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Ειδικότερα τα τελευταία 20 λεπτά αντιμετωπίστηκαν σαν. αγγαρεία από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων καθώς δεν συνέβη τίποτα το αξιοσημείωτο, με το 3-1 να είναι το τελικό σκορ.

Οι «κίτρινοι» παρέμειναν ζωντανοί σε ότι αφορά το στόχο της εισόδου στα πλέι οφ, κάτι που θα κυνηγήσουν στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια ενώ οι φιλοξενούμενοι αποχαιρέτησαν οριστικά πια τη μεγάλη κατηγορία καθώς μετά το σημερινό αποτέλεσμα δεν διατηρούν ούτε μαθηματικές ελπίδες.

Η εξέλιξη του αγώνα

90’+ Λήξη αγώνα


90′ Σουτ του Πάρκερ έξω από την περιοχή, άουτ


85′ Δυνατό σουτ του Νταλέ μέσα από την περιοχή, έδιωξε με μεγάλη δυσκολία ο Χουάνμα. Καλή στιγμή μετά από αρκετή ώρα στο ματς…


75′ Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει, τα πάντα έχουν κριθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και το παιχνίδι περισσότερο σαν μια τυπική διαδικασία μοιάζει στα τελευταία λεπτά του…


73′ Ο Μουσικάκης στη θέση του Κις


70′ Ο Μενδρινός στη θέση του Καστίγιο


66′ Ο Παπαδόπουλος στη θέση του Σουμπίνιο


63′ Ο Σακάτα σέντραρε από δεξιά, ο Καστίγιο σούταρε στην κίνηση, “σημαδεύοντας” το δεξί δοκάρι


61′ Ο Σίντιτς στη θέση του Κάστρο


61′ Ο Σακάτα στη θέση του Τόχα


56′ Ατομική προσπάθεια του Σουμπίνιο και σουτ έξω από την περιοχή, άουτ


46′ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος…


45’+ Λήξη ημιχρόνου…


44′ 3-1 Λάθος στην άμυνα του Πανσερραϊκού, ο Νέτο έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ πραγματοποίησε το 3-1


42′ Κίτρινη κάρτα στον Καστίγιο για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ (έβγαλε τη φανέλα του)


41′ 2-1 Ταχύτατη αντεπίθεση για τον Άρη, ο Κόκε βρέθηκε απέναντι από τον Φερνάντεζ και ουσιαστικά “χάρισε” το γκολ στον Καστίγιο που προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα…


35′ Καλό συρτό σουτ του Κόκε έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι


31′ Σουτ του Καστίγιο έξω από την περιοχή, άουτ


29′ Σουτ του Νέτο έξω από την περιοχή, άστοχο


27′ Ο Πορτίγια πέρασε στη θέση του Μπομπαντίγια που τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει…


26′ Δυνατό σουτ του Σουμπίνιο από το ύψος της περιοχής, έπεσε και μπλόκαρε σταθερά ο Χουάνμα


21′ Φάουλ του Φατί από δεξιά, έδιωξε με δυσκολία ο Φερνάντεζ. Καλή στιγμή για τον Άρη…


16′ 1-1 Ατομική ενέργεια του Μπομπαντίγια που απέφυγε έναν αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας και πάλι στα ίσια το ματς


5′ 0-1 Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Πάρκερ με ατομική προσπάθεια μέσα στην περιοχή και εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουάνμα


1′ Το παιχνίδι ξεκίνησε…

Διαιτητής: Βοσκάκης
Βοηθοί:
Γεωργαράκος, Φραγκιαδάκης
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Φατί, Καζναφέρης, Καστίγιο (70′ Μενδρινός), Μπομπαντίγια (27′ Πορτίγια), Κόκε, Τόχα (61′ Σακάτα) 
Στον πάγκο: Βελλίδης, Οριόλ, Παπαζαχαρίας, Ντανίλο, Σακάτα  

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντεζ, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Κις (73′ Μουσικάκης), Κάστρο (61′ Σίντιτς), Πάρκερ, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Σουμπίνιο (66′ Παπαδόπουλος), Νταλέ
Στον πάγκο: Ράντμαν, Κέρλα, Μάρκοβιτς, Κόντος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.