«Όχι» της Αλκμααρ στον ΠΑΟΚ

Η ολλανδική ομάδα απάντησε αρνητικά στην πρόταση του «δικέφαλου του Βορρά» να κάνει δικό του τον Μάρτεεν Μάρτενς από τώρα.

Η διάθεση του ΠΑΟΚ να εντάξει άμεσα τον Μάρτεεν Μάρτενς στο δυναμικό του είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σήμερα με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο τεχνικός διευθυντής της Αλκμααρ, η πρώτη πρόταση του «Δικεφάλου» για την εξαγορά του εναπομείναντος χρονικού διαστήματος του συμβολαίου του φανέρωσε μεγάλη απόσταση μεταξύ των δυο πλευρών.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Ερνεστ Στιούαρτ: «Δε νομίζω πως μπορεί να έρθει από τώρα στη Θεσσαλονίκη, το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ ισχύει από την πρώτη Ιουλίου. Αυτή τη στιγμή η ΑΖ έχει μπροστά της πολλούς σημαντικούς στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν, εξάλλου θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δεν καλύπτει τις οικονομικές μας απαιτήσεις. Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση σε εμάς για να τον αγοράσει την Παρασκευή ή το Σάββατο. Η οικονομική διαφορά σε σχέση με όσα ζητήσαμε και με όσα πρόσφερε ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ μεγάλη και γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Μάρτενς από την 1η Ιουλίου. Ο Μάρτενς με ενημέρωσε πως υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και εφόσον δε γίνονται νέες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο ομάδων παραμένει σίγουρα στην Ολλανδία μέχρι τον Ιούλιο» και συνέχισε αναφερόμενος στην αξία του 29χρονου Βέλγου ποδοσφαιριστή, αρχηγού της Αλκμααρ: «Είναι εδώ και επτάμιση χρόνια ο καλύτερος μας παίκτης και ο αρχηγός μας ακόμα και σήμερα. Εχει κάνει πολύ μεγάλη καριέρα στην Ολλανδία και στην Αλκμααρ. Είναι ο αρχηγός μας, είναι πολύ σημαντικός παίκτης, έχουμε σπουδαίους στόχους στη σεζόν, το ποσό που μας προσφέρει ο ΠΑΟΚ δεν είναι ικανοποιητικό σύμφωνα με την δική μας άποψη και όλα αυτά σε συνδυασμό μας οδήγησαν στην απόφαση να μην τον πουλήσουμε αυτή τη χρονική περίοδο».

Σαφώς και υπάρχει η σκέψη για κινήσεις τακτικής εκατέρωθεν προκειμένου να προκύψει το μεγαλύτερο όφελος για την κάθε πλευρά. Οπως τόνισε ο κ. Στιούαρτ: «Είμαι βέβαιος πως θα τα δώσει όλα για την ΑΖ καθώς είναι επτάμιση χρόνια εδώ και θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο και τις καλύτερες αναμνήσεις την καριέρα του στην Ολλανδία. Οσο είναι εδώ θα έχει τα μυαλό του στη ΑΖ. Είναι ένας πολύ χαρισματικός ποδοσφαιριστής, με μεγάλη ωριμότητα και θεωρώ πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ, ακόμα και σήμερα στη μέρα του είναι ο καλύτερος παίκτης του ολλανδικού πρωταθλήματος. Εχει εξαιρετικό αριστερό πόδι, είναι πολύ ικανός. Οταν έρθει θα τον δείτε», ανέφερε μιλώντας στον «arenafm 89,4».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.