Τσιώλης: «Δύο, τρεις παίκτες ακόμα»

Την απόκτηση δύο ή τριών παικτών προκειμένου ο Αστέρας Τρίπολης να είναι έτοιμος για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, προανήγγειλε ο Σάκης Τσιώλης.

Την απόκτηση δύο ή τριών παικτών προκειμένου ο Αστέρας Τρίπολης να είναι έτοιμος για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, προανήγγειλε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός των Αρκάδων μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, για τη χρονιά που περιμένει τους Αρκάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Πρώτα από όλα ένα ακόμα ξεκίνημα. Το σημαντικό είναι ότι μέσα σε μια ομάδα που βγάζει υγεία, έτσι και τώρα παρόλο που το ρόστερ δεν είναι συμπληρωμένο, ξεκινάμε έχοντας πάντα σαν στόχο την προηγούμενη χρονιά.

Πάντα πρέπει από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς να βάζουμε τον επόμενο στόχο. Η ομάδα έχει τις προϋποθέσεις και να ξανακάνει τα ίδια πράγματα και να στοχεύει, γιατί όχι, ακόμη περισσότερα πράγματα ή μάλλον ακόμα μεγαλύτερους στόχους. Δεν είναι εύκολο, έφυγαν βασικοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα, έληξαν τα συμβόλαια τους, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι η ομάδα.

Η ομάδα έχει τις προϋποθέσεις και όπως λέει ο ιδιοκτήτης μας ο κ. Καϋμενάκης, το ποδόσφαιρο είναι ένα ποτάμι. Νομίζω ότι και οι παίκτες που ήρθαν και εκείνοι που θα έρθουν θα κάνουν μια πολύ αξιόμαχη ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε ξανά αυτό που κάναμε την προηγούμενη σεζόν και όπως είπα, γιατί όχι κάτι παραπάνω» ανέφερε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς:

«Λόγω του ότι την 1η Αυγούστου έχουμε το πρώτο παιχνίδι, επείγει τουλάχιστον 2-3 θέσεις ακόμα να τις καλύψουμε, μέχρι να φύγουμε στις 5 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που γίνεται στο Καρπενήσι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί οι 2-3 παίκτες θα είναι μαζί μας.

Το ρόστερ θα αργήσει να συμπληρωθεί, ενδεχομένως μέχρι τις 10-12 Ιουλίου θα έχει. Περιμένουμε να τελειώσουν και κάποια πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη για κάποιους στόχους που έχουμε, αλλά αν μη τι άλλο οι βασικοί πρώτοι 12-14 ποδοσφαιριστές που θέλουμε για να πάμε στο πρώτο παιχνίδι, νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτεταμένα στις θέσεις που πρέπει να ενισχυθούν οι Αρκάδες. 

«Σίγουρα στοχεύουμε σε δύο καλούς έμπειρους επιθετικούς-κεντρικούς επιθετικούς, όπως ένας αριστερός ακραίος επιθετικός που από πέρσι είναι η θέση που θέλω να έχω στην ομάδα. Βέβαια ο παίκτης που θα μπορέσει να αντικαταστήσει το κενό που αφήνει πίσω του ο Ράγιος».

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν:

«Νομίζω ότι ένας προπονητής εκφράζεται μέσα από την απόδοση που έχει η ομάδα του. Θέλω ένα καλό συνδυαστικό, γρήγορο ποδόσφαιρο για να ενθουσιάζουμε τον κόσμο και να γίνεται αποδεκτό από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Αυτό το κατορθώσαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια, θέλω να πιστεύω ότι τώρα είμαστε πιο ολοκληρωμένοι για να παίξουμε ακόμα πιο γρήγορο ποδόσφαιρο.

Στόχος δικός μου-πέρα από τους τίτλους γιατί αυτό είναι θέμα συγκυριών, λεπτομερειών στο τέλος, όπως ήταν και το Κύπελλο-νομίζω ότι αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα είναι η ομάδα να ξαναβγεί στην Ευρώπη και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι έπαιζε πέρσι».

Δηλώσεις έκανε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Τρίπολης, Γιώργος Ζησόπουλος.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ήρθα σε αυτή την ομάδα, που είναι από τις καλύτερες στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι πολύ οργανωμένη. Ο στόχος πέρσι ήταν υψηλός, φέτος θα είναι ανάλογος, ανάλογα με τους στόχους που θα θέσει η ομάδα. Ξέρω ότι ο Αστέρας έχει την κατάλληλη υποδομή, τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και την διοίκηση, να καταφέρει φέτος κάτι πολύ καλό, ξεκινώντας από την Ευρώπη που είναι το μεγάλο όνειρο και από εκεί και πέρα ότι το καλύτερο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δεν χρειάστηκε πολύ για να αποφασίσω, ο κ. Τσιώλης είναι σημαντικός παράγοντας για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά για την ομάδα. Η διοίκηση είναι σταθερή, ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, νομίζω ότι απλά η παρουσία του κ. Τσιώλη έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο ώστε να σε πείσει να έρθεις εδώ να κάνεις ένα άλμα στην καριέρα σου.

Σίγουρα ένας τίτλος ειδικά με την περσινή χρονιά, νομίζω ότι η ομάδα άξιζε ένα τίτλο, ειδικά στον περσινό τελικό. Δεν πειράζει, ας συνεχιστεί έτσι η καλή πορεία, να παίζει και καλό ποδόσφαιρο όπως και πέρσι και εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ότι καλύτερο.

Έχω ξαναπαίξει σε θέσεις όπως το αμυντικό χαφ και με τον κ. Τσιώλη έχω συνεργαστεί ένα εξάμηνο στην Λιβαδειά. Ότι χρειαστεί η ομάδα θα είμαι έτοιμος και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.