Ενήμερη η ΚΜΑ για Doyen

Ενήμερη για τις επαφές που υπήρξαν (και εξακολουθούν να υπάρχουν) με την εταιρία-κολοσσό «Doyen Group», είναι η Κοινωνία Μελών Αρη, αλλά και πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Ενήμερη για τις επαφές που υπήρξαν (και εξακολουθούν να υπάρχουν) με την εταιρία-κολοσσό «Doyen Group», είναι η Κοινωνία Μελών Αρη, αλλά και πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Το θέμα δεν είναι καινούριο (χρονολογείται από την εποχή Γρόλλιου, ίσως και παλαιότερα), απλά τώρα ήρθε επιβλητικά στην επιφάνεια, μετά την αποκάλυψη του novasports.gr. 

Είναι χαρακτηριστικό πως επαφές δεν έχουν γίνει μόνο με την εν λόγω εταιρία, όμως η συγκεκριμένη είναι το μεγαλύτερο όνομα. Ο κ. Αναστάσης Αβάνογλου, πρότεινε τον Αρη και σε άλλη (παρόμοια) επενδυτική εταιρία, όμως από καμία (μέχρι στιγμής) δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο χαρτί της επένδυσης και γι αυτό τα πάντα έμειναν στα λόγια. Οι επαφές, πάντως, είναι πραγματικές και δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση.  

Από τη δική της πλευρά η εκλεγμένη διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη, κάνει τον δικό της αγώνα για την ομάδα. Μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε χθες το απόγευμα, έδωσε το στίγμα των προσπαθειών της, εκφράζοντας παράλληλα όλα όσα την ενόχλησαν τις τελευταίες ημέρες. Ζητά ηρεμία και καλεί τους όποιους ενδιαφερόμενους, να εμφανιστούν στη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της 5ης Ιουλίου. Ιδωμεν..  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.