«Την τύχη του Μητρόπουλου την ορίζει και ο Παναιτωλικός»

Ο εκπρόσωπος του Παύλου Μητρόπουλου, Γιάννης Ευαγγελόπουλος μίλησε στο novasports.gr και τον Μανώλη Βογιατζάκη και ξεκαθάρισε πως για το μέλλον του Έλληνα άσου αποφασίζει και ο Παναιτωλικός.

Ο εκπρόσωπος του Παύλου Μητρόπουλου, Γιάννης Ευαγγελόπουλος μίλησε στο novasports.gr και τον Μανώλη Βογιατζάκη και ξεκαθάρισε πως για το μέλλον του Έλληνα άσου αποφασίζει και ο Παναιτωλικός. Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Μητρόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο και οφείλει να το τιμήσει και τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις στο θέμα του Έλληνα μέσου.

«Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο και οφείλει να το τιμήσει. Αυτό θα κάνει. Οτιδήποτε γίνει θα είναι σε συνεννόηση με τον Παναιτωλικό.  Δε γίνεται όμως να έχουμε τώρα εξελίξεις, αφού η ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της στα πλέϊ οφ της Football league. Μετά το τέλος των αγώνων θα ξαναμιλήσουμε με τον Παναιτωλικό και θα δούμε ποια είναι τα δεδομένα. Η ομάδα άλλωστε έχει επενδύσει στον παίκτη και πρέπει να ακούσουμε τη θέση της», τόνισε αρχικά ο κ. Ευαγγελόπουλος και συνέχισε:

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Παύλο απ’ την ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν θα μετουσιωθεί σε πράξη. Την τύχη του Παύλου δεν την ορίζει μόνο ο ίδιος, αλλά και ο Παναιτωλικός.
 
Γνωρίζετε αν η ΑΕΚ έχει κάνει κάποια νέα κρούση αυτές τις μέρες προς τον Παναιτωλικό;

«Όχι, δεν το γνωρίζω. Δεν έχω τέτοια ενημέρωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.