Θετικοί Παπαζαχαρίας και Παπαστεριανός

Θετικοί στο ενδεχόμενο παραμονής τους στον Αρη και ανανέωσης της συνεργασίας τους, παρουσιάστηκαν, μέσω του ατζέντη τους, Δημήτρη Καρύδα, οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Μανώλης Παπαστεριανός.

Θετικοί στο ενδεχόμενο παραμονής τους στον Αρη και ανανέωσης της συνεργασίας τους, παρουσιάστηκαν, μέσω του ατζέντη τους, Δημήτρη Καρύδα, οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Μανώλης Παπαστεριανός. Ο κ. Καρύδας, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ηλιάδη, σε μια πρώτη επαφή γνωριμίας και το κλίμα που βγαίνει είναι θετικό, καθώς ο πρόεδρος των κιτρίνων εξέφρασε με τη σειρά του, την επιθυμία να κρατήσει και τους δύο στην ομάδα.

Ωστόσο, το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Προς τους δύο ποδοσφαιριστές υπάρχουν οφειλόμενα από τις προηγούμενες χρονιές, ενώ θέλουν να ακούσουν και την οικονομική πρόταση ανανέωσης  που θα τους προταθεί, καθώς σήμερα δεν μπήκαν σε νούμερα.

Ειδικά για τον Παπαστεριανό, ο οποίος έχει στα χέρια του, προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό (Αγγλία και Τουρκία), τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

Η συζήτηση με τον Καρύδα επεκτάθηκε και στο Νίκο Ψυχογιό, ο οποίος ναι μεν έχει συμβόλαιο με τον Αρη, ωστόσο κάποιες φήμες τον ήθελαν στη «μαύρη λίστα» του Σούλη Παπαδόπουλου. Επειδή, όμως ο προπονητής αλλάζει, αλλάζουν τα δεδομένα και για τον Χαλκιδικιώτη μπακ.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η δεύτερη και κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα σε Καρύδα και Ηλιάδη, οπότε θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τα θέματα με τους τρεις παίκτες.                       


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.