Παράσχος: «Ο επόπτης είχε δόλο»

Την άποψη ότι ο επόπτης που υπέδειξε σε θέση οφ σάιντ το Ναπολεόνι λίγο πριν σκοράρει στο 86ο λεπτό, πιθανόν να είχε δόλο εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος.

Την άποψη ότι ο επόπτης που υπέδειξε σε θέση οφ σάιντ το Ναπολεόνι λίγο πριν σκοράρει στο 86ο λεπτό, πιθανόν να είχε δόλο εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός του Ατρομήτου μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά και για το ματς με τον Αστέρα οπου οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ

«Είχαμε 15 τελικές στο τέρμα του αντιπάλου, χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ στον αγώνα της Κυριακής. Δεν μου βγάζεις από το μυαλό ότι ο επόπτης είχε δόλο στην φάση του 86ου λεπτού όταν σήκωσε την σημαία και έκοψε τον Ναπολεόνι λίγο πριν σκοράρει» είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος…

Σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του είπε: «Η συνεργασία με τον Ατρόμητο είναι από της καλύτερες που έχω κάνει στην καριέρα μου, η διοίκηση και ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και δεν υπάρχουν προστριβές».

Για τα πλάνα για τη νέα σεζόν: «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για τα ματς της Ευρώπης, μια πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για την ομάδα μας και όχι μόνο οικονομικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.