Με φόρα από το κύπελλο

Νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στον στόχο της δεύτερης θέσης θέλει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:30 Novasports 1).

Νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στον στόχο της δεύτερης θέσης θέλει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:30 Novasports 1). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά φιλοξενεί στην Τούμπα τους «πράσινους», έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων του, καθώς εξέτισε την τιμωρία που του είχε επιβληθεί στο ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία βλέπουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εδραιωθεί η ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να κυνηγήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος, την κατάληψη της δεύτερης θέσης, που δίνει πλεονέκτημα ενόψει των πλέι οφ. Ο Μάκης Χάβος ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς με τον Ολυμπιακό και να στρέψουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής.

Συγκριτικά με το ματς της Τετάρτης, ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει στον Κοντρέρας, ο οποίος επέστρεψε από τη Χιλή. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-1-1 στην συγκερκιμένη αναμέτρηση και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Οι Λίνο και Σνάουτσνερ αναμένεται να είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Μαλεζάς και Τσιρίλο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Γκαρσία και Τσουκαλάς, ενώ στις πτέρυγες οι Ετό και Βιεϊρίνια. Ο Ίβιτς θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Κοντρέρας και Αρίας, αντί των Μαλεζά και Τσουκαλά. Ο ΠΑΟΚ έχει την προϊστορία στο πλευρό του, καθώς μετράει 25 νίκες και δώδεκα ισοπαλίες στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» έχουν πάρει 15 νίκες στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.