Kαυστικός ο Χιμένεθ, αλήθειες από Μάκο

Ο Μανόλο Χιμένεθ απέδωσε την ήττα από τον Άρη στην κακή νοοτροπία που έδειξε η ΑΕΚ! Αλήθειες από Μάκο...

Ο Μανόλο Χιμένεθ απέδωσε την ήττα από τον Άρη (1-2) στην κακή νοοτροπία που -για μια ακόμα φορά- έδειξε η ΑΕΚ και παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει… Ένωση χωρίς Δέλλα και Λυμπερόπουλο!

«Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να πω άλλα λόγια. Όταν βλέπουμε μία ομάδα που φτάνει δύο φορές στην περιοχή μας να βάζει δύο γκολ, είναι πολύ δύσκολο πούμε κάτι. Το να μη λειτουργούμε καλά στην άμυνα δεν μας δίνει μετά την δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είναι απίστευτο, λόγω της κούρασης, να μην μπορούν να συνεχίζουν κάποιοι. Είναι απίστευτο να λείπει ένας παίκτης 35 ετών και μετά να μην υπάρχει άμυνα. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι ποδόσφαιρο δεν παίζουμε μόνο στις προπονήσεις. Είμαστε επαγγελματίες. Είναι δυστύχημα να μην μπορούμε, λόγω δικών μας λαθών, να πετύχουμε κάτι περισσότερο».

«Ο Δέλλας είναι τραυματίας, ο Λυμπερόπουλος παίζει συνέχεια, ο Καφές έκανε στην Ξάνθη ένα μεγάλο παιχνίδι και με τον Παναθηναϊκό έπαιξε σωστά. Αλλά πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι. Αν δεν είναι στο 100%, δεν μπορώ να τους χρησιμοποιώ. Είναι τόσο σημαντικοί, που ξέρουν πότε είναι έτοιμοι. Τεράστιοι παίκτες».

Ξεχωριστή σημασία έχουν και οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μάκου, ο οποίος δεν… κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και είπε μεγάλες αλήθειες που “πονάνε”: «Δεν είναι σκαμπανεβάσματα. Αυτοί είμαστε. Μπορεί να είναι βαρύ αυτό που λέω. Αλλά θα πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Αυτή είναι η αλήθεια. Κάποιοι θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά, όταν ο προπονητής τους δείχνει εμπιστοσύνη και τους δίνει ευκαιρίες, να τις εκμεταλλεύονται. Δεν υπάρχει βάθος στην ομάδα. Και όπως εγώ κατάλαβα πέρυσι πως δεν άξιζα να φοράω την φανέλα της ομάδας και αν συνέχιζα έτσι θα έφευγα. Έτσι και κάποιοι άλλοι, να μην κάνουν όνειρα που θα πάνε να παίξουν, αλλού του χρόνου, αλλά να κοιτάξουν πως θα βοηθήσουν την ομάδα. Μπορώ να πω και ονόματα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνω τώρα. Ο προπονητής λέει πως δεν υπάρχουν λύσεις, όταν λείπουν κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες και έχει δίκιο. Υπονοώ πως κάποιοι δεν έχουν στραμμένο το μυαλό τους στην ομάδα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Τα έχουμε πει μια, δυο, τρεις φορές. Πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εγώ προσωπικά είμαι μόνο δυο χρόνια στην ομάδα, δεν μπορώ να μιλήσω εγώ, αλλά ίσως και εγώ στο μέλλον θα πρέπει να σκεφτώ διαφορετικά. Δεν γίνεται ο Άρης να είναι τόσο κακός, να κάνει δυο φάσεις και να δεχόμαστε δυο γκολ. Αυτό είναι έλλειψη σοβαρότητας, κατέληξε ο μέσος της ΑΕΚ.

Από τη δική του πλευρά, ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσιος τόνισε στη τη συνέντευξη Τύπου: «Πολύ σημαντική νίκη, γιατί έχουμε χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα. Με αυτούς τους βαθμούς που πήραμε μπορεί να φτιάξει η κατάσταση. Στα δυο προηγούμενα ματς δεν αξίζαμε την ισοπαλία. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά, έπαιξαν πολύ καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι και μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της ΑΕΚ. Δυστυχώς, δεν μπορώ να αλλάξω πολλά πράγματα. Θέλω να παίζει η ομάδα με έναν άλλο τρόπο από αυτό που έπαιζε μέχρι τώρα. Θέλω να παίζει η ομάδα με την μπάλα κάτω και όχι να παίζουμε με γιόμες. Να παίζουμε με αντεπιθέσεις και γενικά με ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που παίζαμε μέχρι τώρα. Νομίζω στα προηγούμενα παιχνίδια η ΑΕΚ δεν έκανε ροτέισον και οι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Πήραμε παλικαρίσια τη νίκη και είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, την οποία δεν είχαμε ούτε με τον ΠΑΟΚ, ούτε με τον Εργοτέλη. Σκοράραμε σε κάποιες αντεπιθέσεις που μας δόθηκαν. Η ΑΕΚ το πρόσεξε πάρα πολύ, αφού σήμερα έπαιξαν αρκετοί ξεκούραστοι παίκτες».

Όσον αφορά στον Καστίγιο υπογράμμισε: «Ο Καστίγιο είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει ωριμάσει. Ο ίδιος δεν ήθελε να παίξει από την αρχή, αφού ήξερε τι μπορεί να κάνει και δεν ήθελε να παίξει από την αρχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.