«Ναι» του Αστέρα στη Μακάμπι για τον Ράγιος

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης απάντησε θετικά στην πρόταση της Μακάμπι Χάιφα για τον Ρούμπεν Ράγιος και περιμένει τις εξελίξεις, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης απάντησε θετικά στην πρόταση της Μακάμπι Χάιφα για τον Ρούμπεν Ράγιος και περιμένει τις εξελίξεις, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κάτοικος Ισραήλ θα γίνει, μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με τον Αστέρα, ο Ρούμπεν Ράγιος. Η Μακάμπι Χάιφα έκανε πρόταση αγοράς του Ισπανού μεσοεπιθετικού στους Αρκάδες, ύψους 800 χιλιάδων ευρώ, η οποία έγινε δεκτή και πλέον μένει να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος στην Ελλάδα και τα τυπικά μετέπειτα, ώστε να τελειώσει η μεταγραφή.

Το συμβόλαιό του Ράγιος, ανά έτος συνεργασίας με τη Χάιφα, θα είναι των 500 χιλιάδων ευρώ. Ο Αστέρας εκτιμώντας την προσφορά του παίκτη στην ομάδα και την εν γένει καλή συμπεριφορά του δεν θέλησε να σταθεί εμπόδιο στη συνέχεια της καριέρας του παίκτη στο εξωτερικό, επομένως είπε το «ναι» στην πρόταση των Ισραηλινών. Ο Ράγιος, φέτος, έχει πετύχει έξι γκολ στη Σούπερ Λίγκα σε 29 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαρκόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.