Επίθεση σε παράσταση!

Αγνωστοι επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ έξω από το θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν, όπου έκανε την πρεμιέρα της η θεατρική παράσταση "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ"...

Η βία, μετά τα γήπεδα, χτύπησε και στο θέατρο, για παράσταση σχετική με το ποδόσφαιρο. Απόψε, 40 λεπτά πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης με τον τίτλο “Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ”, το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, στην οδό Φρυνίχου στην Πλάκα, δέχτηκε επίθεση από περίπου 25 αγνώστους!

Mε μολότοφ, καπνογόνα, σιδερολοστούς και άλλα όργανα έκαψαν και κατέστρεψαν σε μεγάλο ποσοστό την θεατρική σκηνή, παρουσία μάλιστα των θεατών που περίμεναν την έναρξη της παράστασης. Για αρκετή ώρα επικράτησε χάος, η αστυνομία δεν πρόλαβε να φθάσει έγκαιρα κι έτσι οι άγνωστοι αποχώρησαν ανενόχλητοι προπηλακίζοντας μάλιστα και κάποιους από το κοινό.

«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» δήλωσε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, από τους βασικούς συντελεστές της παράστασης και συγγραφέας του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και ηθοποιός Αργύρης Μπακιρτζής. Προς το παρόν, από την αστυνομία δεν έχει αναφερθεί κάποια σύλληψη.

Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τα όσα υποστηρίζει η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου, Μυρτώ Απαλοπούλου, η επίθεση έγινε από οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι φώναζαν συνέχεια συνθήματα υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την αστυνομία, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ, έπεσε και θύμα ληστείας. Για αυτό το λόγο αναζητείται προκειμένου να καταθέσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.