Με Αρίας για τη νίκη

Στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει ο Ντιέγκο Αρίας στην αναμέτρηση με τον Πανθηναϊκό.

Στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει ο Ντιέγκο Αρίας στην αναμέτρηση με τον Πανθηναϊκό. Ο Κολομβιανός μέσος του «Δικέφαλου» του Βορρά έχει τεθεί στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα είναι ένα από τα δυο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων». Το άλλο θα είναι ο Ετό, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Μάκης Χάβος δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-4-1-1 το οποίο χρησιμοποιεί στα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να ξεχάσουν την πρόκριση επί του Ολυμπιακού για το κύπελλο Ελλάδος και να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς με τους «πράσινους», προκειμένου να κάνουν το σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ξεκινήσει με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Μαλεζά και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Λίνο και Σνάουτσνερ θα αγωνιστούν στα άκρα, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Τσουκαλάς και Γκαρσία. Οι Βιεϊρίνια και Ετό θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, με τον Αρίας σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Σαλπιγγίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.