Ποικιλίδης: “Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων”

Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, μίλησε στον Sentra 103,3 για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, το κύπελλο, ενώ στάθηκε και στα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.
Ακόμα αναφορά έγινε και στην επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο “δικέφαλο του βορρά”.

Για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ:
“Όσο κι αν το λέτε με επιφύλαξη για το θέμα οικογένεια, πρέπει να σας πω ότι είμαστε πραγματικά μια οικογένεια η ομάδα. Αυτό που είδα εγώ με τους δύο Πάμπλο (σ.σ. Γκαρσία, Κοντρέρας) να κλαίνε, με συγκίνησε εμένα αλλά και όλη την ομάδα. Οικογένεια ο ΠΑΟΚ είναι και μέσα αλλά και έξω από την ομάδα. Η διοίκηση και ο κόσμος αγκάλιασαν την προσπάθεια του Θοδωρη Ζαγοράκη. Πριν 3,5 χρόνια υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα. Όχι μόνο οικονομικά. Με τον ερχομό του Θοδωρή όλα πάνε καλά, υπάρχει ενοποίηση των φορέων, είτε λέγεται διοίκηση, είτε κόσμος και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν προσωπικότητα μέσα στην ομάδα. Οι μικροί είναι κοντά στους μεγάλους και το αντίθετο”.
Για την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ:
“Όσον αφορά τον Δημήτρη γύρισε στον τόπο που γεννήθηκε και το ήθελε πραγματικά κι ο ίδιος. Έβλεπε μία συμπεριφορά από κάποιους, που δεν ήταν καλή στο πρόσωπο του. Τον επηρέασε ψυχολογικά αυτή η κατάσταση. Σιγά σιγά ξεπεράστηκε, ο κόσμος στάθηκε κοντά του κι εδώ και κάποιο διάστημα βλέπουν όλοι ποιος είναι ο πραγματικός Δημήτρης. Έχει αλλάξει η ψυχολογία του, είναι πολύ καλά και το δείχνει και μέσα στο γήπεδο. Πηγαίνει από γκολ σε γκολ”.
Για τη δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη πως ο ΠΑΟΚ πάει φέτος για πρωτάθλημα:
“Με δεδομένο την περσινή χρόνια όπου η ομάδα έπαιξε ένα καλό ποδόσφαιρο. Για εμάς στόχος ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι σ’ ένα καθοριστικό παιχνίδι στο ματς με τον Άρη κρίθηκαν όλα με μια καθόλου καλή διαιτησία για την ομάδα μας. Στην ψυχή την δικιά μας, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου είμαστε πρωταθλητές. Ενισχυθήκαμε φέτος με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και λογικό ήταν να ξεκινήσουμε με στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν νομίζω πως ήταν λάθος η τοποθέτηση του προέδρου”.
Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στον θεσμό του κυπέλλου:
“Έχουμε μια καλή ομάδα, είμαστε σ’ έναν πολύ καλό δρόμο. Βλέπουμε τα ματς ένα, ένα. Σίγουρα και στόχος είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο. Προέχει ένα παιχνίδι νωρίτερα πριν τον τελικό με μια εξίσου καλή ομάδα. Φιλοδοξούμε να την περάσουμε και να προκριθούμε στον τελικό. Εκεί θεωρώ πως έχουμε τις δυνατότητες ομάδα να πετύχουμε τον στόχο μας”.
Για την φετινή Ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ:
“Έχει κάνει μέχρι ένα σημείο μια υπέρβαση στην Ευρώπη. Για να κάνει μεγαλύτερη όμως υπέρβαση, το ξέρουν όλοι ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Ο κόσμος είναι κοντά. Μέχρι πότε όμως, γιατί θέλει το κάτι παραπάνω. Γι’ αυτό είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα. Ο Θόδωρος γνωρίζει το ποδόσφαιρο. Έχει περάσει σε άλλο επίπεδο η ομάδα κι αυτό φαίνεται, με τις εμφανίσεις στην Ευρώπη. Έχουμε τις δυνατότητες σαν ομάδα να περάσουμε και το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ και από εκεί και πέρα ότι καλό έρθει”.
Για τα προβλήματα ορισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ με τον Ζαγοράκη:
“Νομίζω πως εξομαλύνθηκαν τα προβλήματα του Θοδωρή Ζαγοράκη με μια μερίδα οπαδών της ομάδας. Ήμουν 2,5 χρόνια στο πόστο που είναι σήμερα ο κου Μηλιωρίδη. Να συνομιλεί με τους συνδέσμους και να βρίσκεται κοντά στο οργανωμένο οπαδικό κίνημα. Απέχω απ’ αυτό, αλλά από αυτά που πληροφορούμαι, ξέρω πως σήμερα η ομάδα είναι μια γροθιά”.
Για τα επεισόδια στο ματς του κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού:
“Πριν λίγη ώρα βρισκόμουν στα γραφεία της ΠΑΕ και είδα το πλέξιγκλας που πετάχτηκε από τους ανθρώπους ασφαλείας του κυρίου Μαρινάκη και όχι από τον ίδιο. Υπάρχει μαρτυρία ανθρώπων που το είδαν το γεγονός. Το συγκεκριμένο κομμάτι αυτό βρίσκεται σ’ ένα γραφείο του γηπέδου και μάλιστα έχει κι ένα χαρτάκι κολλημένο πάνω που λέει ότι πετάχτηκε από ανθρώπους ασφαλείας του κ. Μαρινάκη. Πετάχτηκε στην κερκίδα που κάτω ήταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Υπάρχει φίλαθλος της ομάδας που ήθελε να κάνει μήνυση. Τελικά δεν έκανε αλλά δεν το γνωρίζω προσωπικά το περιστατικό. Αντίστοιχα φίλαθλος του ΠΑΟΚ πέταξε ένα γυάλινο σταχτοδοχείο που έσπασε στο κάγκελο του γηπέδου. Δεν γνωρίζω αν έχει αναζητηθεί αυτός ο άνθρωπος. Ασφαλώς και θα πρέπει να ψάξει η διοίκηση του ΠΑΟΚ να βρει ποιος είναι αυτός. Στο “Καραϊσκάκης” στο πρώτο ματς δεν έπεσε μόνο ένα κέρμα στον βοηθό, που τον πέτυχε κιόλας, αλλά ένα κέρμα πέτυχε και τον Σαλπιγγίδη. Επίσης έγιναν πολλά πίσω από τον πάγκο από τους φιλάθλους των γηπεδούχων. Όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν. Η Τούμπα σαν έδρα τα τελευταία 3,5-4 χρόνια έχει πάρει τα συγχαρητήρια πολλών ομάδων. Όπως έχουμε πάρει και τα συγχαρητήρια από την UEFA”.
Για τα επεισόδια στο πρώτο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:
“Γνωρίζουν όλοι τι έγινε. Ελπίζουμε να μην συμβεί ξανά. Αυτά που ζούμε στο “Καραϊσκάκης”, συμβαίνουν μόνο εκεί και πουθενά αλλού. Φτάνει πια. Δεν μπορεί να εμφανίζονται τόσα άτομα στη φυσούνα έτσι ξαφνικά από το πουθενά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, ο κόσμος μπορεί να καταλάβει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.