“Μπορούμε να κερδίσουμε”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης, παραχώρησε την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου, όπου και αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό Πειραιά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης, παραχώρησε την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου, όπου και αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό Πειραιά.

Αρχικά αναφέρθηκε στα προβλήματα της ομάδας του: “Ας ξεκινήσουμε από τα προβλήματα της ομάδας. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τις κάρτες. Λόγω καρτών θα απουσιάσουν από τον αγώνα οι Ζαραδούκας και Σανκαρέ, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Ουμπίντες. Επίσης χάνει το παιχνίδι της Κυριακής ο Ψυχογιός, λόγω τραυματισμού. Παρόλα αυτά η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αύριο στο Πανθεσσαλικό θα ολοκληρώσουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων και όσον αφορά τον Ουμπίντες, θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια έτσι ώστε ακόμη κι αν δεν τον έχουμε κοντά μας για όλη τη διάρκεια του αγώνα, να μας βοηθήσει τουλάχιστον σε ένα μέρος του παιχνιδιού”.

Στην συνέχεια μίλησε για το κλίμα που επικρατεί σε αυτή: “Όσον αφορά το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, σαφώς, είναι πολύ ευχάριστο. Όπως είπα και στα παιδιά όμως, αυτό το ευχάριστο κλίμα ας το αφήσουμε για τον κόσμο, για την πόλη. Εμείς δεν πρέπει να κοιτάζουμε το δέντρο αλλά το δάσος. Και το δάσος για μας είναι οι 34 βαθμοί. Ακόμη βρισκόμαστε σε πολύ μεγάλη πίεση”.

Φυσικά μίλησε και για την ανάγκη κατάκτησης κι άλλων βαθμών: “Θα πρέπει να κυνηγάμε τους βαθμούς αντιμετωπίζοντας κάθε αντίπαλο, ανεξάρτητα πως λέγεται ο αντίπαλος αυτός και τι χρώμα φανέλα φοράει. Μας ενδιαφέρει, κυρίως, μέσα στην έδρα μας να παίρνουμε το απόλυτο. Μακάρι σε αυτό το παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη, να πάρουμε τους 3 βαθμούς για να νιώσουμε πρώτα από όλα περισσότερο ασφαλείς και πιο κοντά στο στόχο των 34 βαθμών. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Βόλου αλλά και να δώσουμε την ευχαρίστηση στο χρηματοδότη της ομάδας να νιώσει ικανοποίηση για τους συνεργάτες του και για τους ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει, γιατί αυτά τα χρόνια, έχει κάνει πολλά και σημαντικά πράγματα για την ομάδα μας”.

Τέλος μίλησε για νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: “Εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κοιτάμε την ουσία. Και η ουσία είναι οι βαθμοί, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Βέβαια δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σε αυτό το παιχνίδι, με τις δικές μας απουσίες και με την ποιότητα που έχει ο Ολυμπιακός. Νομίζω όμως ότι η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο της. ‘Εχουμε ξεπεράσει τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ και αυτόν τον ενθουσιασμό πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε για την ψυχολογία μας. Αφού η ΑΕΚ κέρδισε και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, γιατί όχι και εμείς που κερδίσαμε την ΑΕΚ, να μην πάμε με πίστη σε αυτόν τον αγώνα, ότι μπορούμε να κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό;”.

Γιώργος Μιτσικώκος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.