Πρόβλημα με Σάχα

Ένα ακόμα πρόβλημα για τον Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σεμπαστιάν Σάχα στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας υπέστη οσφυαλγία και δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης. Ο τερματοφύλακας της Ένωσης θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το ματς με τους Ακρίτες και σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ο Αρμπατζής στο βασικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων».

Η Ένωση συνέχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Νίκο Καράμπελα να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Έλληνας μπακ ήταν αρκετά κουρασμένος και ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να τον ξεκουράσει την Τετάρτη. Από εκεί και πέρα, ο Τραϊανός Δέλλας ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Νίκος Γεωργέας και Κώστας Μανωλάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίαζε και ο Νέιθαν Μπερνς, ενώ η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση στις 10:30.

Δοκιμάζει Νικηταρά
Ο 20χρονος δεξιός μπακ, Παναγιώτης Νικηταράς πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο νεαρός αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα των Χανιών, από όπου και έμεινε ελεύθερος, λόγω περικοπών. Προπονούταν το τελευταίο διάστημα με την ομάδα Νέων της ΑΕΚ, όπου και τον είδε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο νεαρός θα δοκιμαστεί και τις επόμενες ημέρες από τον Ισπανό τεχνικό ενώ αξίζει να αναφερθεί πως έχει υπάρξει και 20 φορές διεθνής με τη φανέλα της Εθνικής Παίδων. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί και στην ομάδα της Ρόδου.

Τα εισιτήρια με την Ξάνθη: “Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέλαβε για τον εκτός έδρας αγώνα με την SKODA ΞΑΝΘΗ (Σάββατο 29/01/11, 19:30) 1.100 εισιτήρια των 25 ευρώ που αντιστοιχούν στη θύρα Δ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

. Την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου από τις 09:30 έως τις 17:30 και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου από τις 09:30 έως τις 12:00 από το τμήμα εισιτηρίων στο Ολυμπιακό στάδιο (κάτω από τη θύρα των επισήμων).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Με απόφαση της Αστυνομίας δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο την ημέρα του αγώνα για τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Επίσης, κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Για τον λόγο αυτό την ημέρα του αγώνα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τις 10:30 έως τις 17:30 στο ξενοδοχείο ELENA (διεύθυνση: Λ. Στρατού 2 & Π. Τσαλδάρη, Ξάνθη).

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην επικοινωνούν με την διεύθυνση του ξενοδοχείου, αφού ουδεμία σχέση έχει με την διάθεση των εισιτηρίων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.