Φουλάρει για Κάσιο

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηηση του Βραζιλιάνου μπακ, Κάσιο. Ζητείται άμυνα

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηηση του Βραζιλιάνου μπακ, Κάσιο. Οι τραυματισμοί στην άμυνα αναγκάζουν την ΑΕΚ να κινηθεί γρήγορα για την απόκτηση ενός στόπερ. Βασικός υποψήφιος εμφανίζεται ο Βραζιλιάνος Κάσιο που έμεινε ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Βραζιλίας , Φλουμινένσε.

ΑΕΚ και Κάσιο είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις σύμφωνα με δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου τύπου. Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν σε εταιρία μάνατζερ με την οποία η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία για δανεισμό βάζονας οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Ο Κάσιο είχε χάσει την θέση του στην Φλουμινένσε μετά την έλευση καινούριου προπονητή. Η “Ενωση” παρακολουθεί τον παίκτη από το καλοκαίρι και κατέληξε σε αυτόν μετά το πράσινο φως που έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Κάσιο γεννήθηκε στο Πόρτο Αλέγκρε (8/6/1986), έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Γκρέμιο στην Γιουβεντούτε, στη συνέχεια έπαιξε στην Αβάι για να μετακομίσει το 2009 στην Φλουμινένσε. Στο εθνικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας με την “Φλου” είχε 14 συμμετοχές (12 την πρώτη χρονιά και 2 μόλις την δεύτερη)

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να “χτυπήσει ταβάνι” στην προσφορά της για τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Αυτή σύμφωνα με την “Εξέδρα” θα φτάνει τις 600.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους. Στην πρόταση θα προβλέπεται  ποσοστό 15% από πιθανή μεταπώληση του παίκτη, αλλά και άλλα μπόνους για επίτευξη στόχων της ομάδας.

Ο Μπλάνκο έχει ζητήσει 800.000 ευρώ τον χρόνο γεγονός που κάνει την προσπάθεια της διοίκησης της ΑΕΚ αρκετά δύσκολη. Παράλληλα με το θέμα του Αργεντινού στην ΑΕΚ κινούνται δραστήρια για να ολοκληρώσουν την μετεγγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό.

Η ομάδα των Σερρών δεν ενδιαφέρεται να πάρει παίκτες στα ανταλλάγματα και ζητεί μόνο μετρητά. Αντίθετα η ΑΕΚ προκειμένου να ρίξει το κόστος της μετεγγραφής βάζει και 1-2 παίκτες στην συμφωνία. Όσο για τα χρήματα, υπολογίζεται ότι προσφέρει κοντά στις 500.000 ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.