Κίνηση… ματ από τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε εγγράφως από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερλιγκα την παρουσία του Αστυνομικού διευθυντή του Βόλου στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στη θεσσαλική πόλη.

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εν όψει της προγραμματισμένης για την προσεχή Τρίτη εκδίκασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερλιγκα της υπόθεσης για τα γεγονότα της προηγούμενης αγωνιστικής στον Βόλο.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» ζήτησαν εγγράφως από την αρμόδια αρχή την παρουσία στη διαδικασία και του Αστυνομικού Διευθυντή της πόλης, ο οποίος έχει υπογράψει την «καταδικαστική» για τον ΠΑΟΚ έκθεση της Αστυνομίας.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας πιστεύουν πως μπορούν ν’ αντικρούσουν με μαρτυρίες όλα όσα υποστηρίζει ο συγκεκριμένος θεσμικός παράγοντας, κάτι που όπως λένε, θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των ιθυνόντων και θα έχει ως συνέπεια είτε την αθώωση είτε την καταδίκη με πιθανή τιμωρία της έδρας κι ενώ ακολουθούν τα σημαντικότατα παιχνίδια με Ολυμπιακό στον επαναληπτικό του Κυπέλλου και με Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, σημαντικές ανάσες ξεκούρασης απολαμβάνουν οι παίκτες του Μάκη Χάβου, ενώ οι πλέον επιβαρυμένοι θα έχουν ένα επιπλέον 24ωρο. Οι υπόλοιποι θα μετέχουν σε φιλικό αγώνα αύριο που θα φιλοξενηθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής με αντίπαλο την ομάδα Κ21. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο προσφάτως αποκτηθείς Κολομβιανός χαφ, Ντιέγκο Αρίας.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, πρώτη προτεραιότητα παραμένει η απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα. Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ θα παραμείνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Σωτήρης Μπαλάφας, γεγονός που αποτελεί και εκπεφρασμένη επιθυμία του προέδρου Θόδωρου Ζαγοράκη.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.