“Και ευχαριστημένος και στεναχωρημένος”

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, δεν ήξερε αν πρέπει να χαρεί ή να στεναχωρηθεί μετά το "Χ" με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, δεν ήξερε αν πρέπει να χαρεί ή να στεναχωρηθεί μετά το “Χ” με τον Παναθηναϊκό.
 
Στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είπε για το αν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα: “Και ναι και όχι. Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα δεν είναι αρνητικό να παίρνεις  τον βαθμό της ισοπαλίας. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς είμαστε στεναχωρημένοι. Σαν ομάδα. Αν μετά το γκολ είχαμε λίγο χρόνο, θα βρίσκαμε περισσότερους χώρους, Η γρήγορη ισοφάριση μας άλλαξε τα σχέδια”.
 
Στη συνέχεια ο Τάκης Λεμονής ανέφερε: “Εχουμε βελτιώθει, αλλά μην ξεχνάτε ότι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν, να παίζουν. Είναι πολύ σημαντικό ότι δουλεύμουμε στο τομέα της ανάπτυξης. Μπορούμε να βελτιώσουμε πολύ τα πράγματα. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει, τα αποτελέσματα πιέζουν. Αυτό το πρωτάθλημα είναι περίεργο. Είναι πολλές οι ομάδες που ανησυχούν. Πολλές ομάδες που τη μια πάνε για υποβιβασμό, και την άλλη για Ευρώπη”.
 
Στη συνέχεια πρόσθεσε με νόημα “φωτογραφίζοντας” τον Μήτρογλου: “Πρέπει κάποιους παίκτες να μην τους έχουμε συνέχεια στη πρώτη σελίδα. Υποσχόμαστε στο κόσμο ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κάνουμε περήφανους. Σήμερα ο κόσμος ήταν φανταστικός και τον ευχαριστούμε για την συμπαράσταση”.

Γιώργος Μπιτσικώκος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.