Στο τελικό στάδιο η προετοιμασία για Ατρόμητο

Στο τελικό στάδιο μπήκε από σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πλέυ-οφ στην ιστορία του, με αντίπαλο τον Ατρόμητο την Κυριακή 19 Μαΐου (20.30).

Στο τελικό στάδιο μπήκε από σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πλέυ-οφ στην ιστορία του, με αντίπαλο τον Ατρόμητο την Κυριακή 19 Μαΐου (20.30).

Ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης χώρισε την προπόνηση σε δύο μέρη, το πρώτο αφιέρωσε σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού, ενώ το δεύτερο αφιερώθηκε σε τελειώματα φάσεων.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Εμμάνουελ Περόνε και οι τραυματίες Πιπίνης, Μπαρτολίνι, που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά θέματα διαιτησίας, όπως για παράδειγμα το ακυρωθέν τέρμα του Κουρμπέλη στον αγώνα με τον ΠΑΣ και των πολλών φάουλ που δόθηκαν εις βάρος του από τον διαιτητή της αναμέτρησης, στον οποίο ουδέποτε έδωσε συγχαρητήρια ο Αστέρας όπως γράφηκε ή της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου όπως συνέβη στα Γιάννινα την Τετάρτη, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Αστέρα που θα τοποθετηθεί μετά τη λήξη των πλέυ-οφ.

Κουρμπέλης, Μπακασέτας  για Μουντιάλ Κ-20

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας κάτω των 20 ετών, Κώστας Τσάνας, ανακοίνωσε σήμερα τα ονόματα 35 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποτελούν τις αρχικές του επιλογές ενόψει του FIFA U-20 World Cup Turkey 2013.

Από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, θα προκύψει η τελική λίστα των 21 που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση του Μουντιάλ Νέων της Τουρκίας (21/6-13/7/2013). Η ανακοίνωση των 21 διεθνών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν στην εθνική μας ομάδα συμπεριλαμβάνονται ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Τάσος Μπακασέτας του Αστέρα Τρίπολης, που από τον περσινό τελικό στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι έτοιμοι να ζήσουν ακόμα μία μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Τουρκία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, την Παραγουάη, το Μεξικό και το Μάλι, με τους δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα να είναι μεταξύ των κορυφαίων της ηλικίας τους με εμπειρία και από την Σούπερ Λιγκ.

Από το NOVA 1 το ματς του Αστέρα

Από το Novasports 1 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Αστέρα στα πλέυ-οφ με τον Ατρόμητο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20.30.

Γενική είσοδος 10 ευρώ με Ατρόμητο

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των Play Offs του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, θα διατίθενται την Κυριακή 19 Μαΐου από τις 2.00 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ., στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 10?.
Ώρα ανοίγματος θυρών:  7.00 μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 8.30 μ.μ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.