Για το σερί “διπλών”

Να πανηγυρίσει τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΚ (17:15 Novasports 2). Υπέρ Ντέμη ο Ριβάλντο

Να πανηγυρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΚ (17:15 Novasports 2). Η Ένωση καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης και να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει για μια ακόμα φορά αρκετά προβλήματα για το βασικό σχήμα και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παντελή Καφέ και Σάββα Γκέντσογλου. Επίσης, εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Μπερνς, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην εθνική Αυστραλίας για το ασιατικό κύπελλο. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί στην ενδεκάδα που πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και είναι αμφίβολος.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια. Οι Δέλλας και Μανωλάς αναμένεται να είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, ενώ οι Γεωργέας και Καράμπελας θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας. Οι Μάκος και Γκερέιρο θα είναι οι δυο αμυντικοί χαφ, με τους Λαγό, Σκόκο και Λυμπερόπουλο να αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπλάνκο. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Μανωλάς, ο Νασούτι θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα μπουν στην τελική ευθεία τα μετεγγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ. Οι Βέλλιος και Γεωργιάδης βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας από την ελληνική αγορά, ενώ αισιοδοξία επικρατεί και για το θέμα του Μίτσελ. Στόχος της Ένωσης είναι να έχει ολοκληρωθεί άμεσα τουλάχιστον μια από αυτές τις μετεγγραφές, ώστε ο παίκτης να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.