Ρωσικό ενδιαφέρον κομίζει ο Αβάνογλου

Επενδυτικό ενδιαφέρον από Ρώσο επενδυτή επεξεργάζεται ο Αναστάσης Αβάνογλου και εφόσον όλα πάνε καλά, αυτό θα κομίσει στην επικείμενη έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΜΑ, το Σάββατο, 18 Μαϊου.

Επενδυτικό ενδιαφέρον από Ρώσο επενδυτή επεξεργάζεται ο Αναστάσης Αβάνογλου και εφόσον όλα πάνε καλά, αυτό θα κομίσει στην επικείμενη έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΜΑ, το Σάββατο, 18 Μαϊου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για επιχειρηματία, αρκετά ισχυρό, ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες στον Αρη. Το συγκεκριμένο σχέδιο, πάντως, δεν είναι το μοναδικό το οποίο «δουλεύει» ο κ. Αβάνογλου, ο οποίος, από βήματος «Βελλιδείου», είχε εμφανιστεί σίγουρος για την ύπαρξη ενός ισχυρού ψηφοδελτίου, στις εκλογές της 25ης Μαϊου. Εξετάζει και εναλλακτικές επιλογές, κάνοντας συνεχείς επαφές με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν.   

Στο μεταξύ, ο έταιρος ενδιαφερόμενος, πρώην πρόεδρος, Δημήτρης Ηλιάδης, συνεχίζει τις επαφές στη Θεσσαλονίκη, ούτως ώστε να είναι έτοιμος, εντός των ημερών, να ανακοινώσει συγκεκριμένα πράγματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, τα επόμενα 24ωρα, να προβεί σε γραπτή δήλωση, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων και του προγράμματός του.

Μέσα σ΄ όλα, πάντα υφίσταται το όνομα του Ντίμη Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι έτοιμος να στηρίξει οποιαδήποτε πρωτοβουλία κρίνει πως είναι ικανή να δώσει μια διαφορετική δυναμική στην ΠΑΕ Αρης.

Οσο για τον Λάμπρο Σκόρδα; Η κάθοδός του θεωρείται δεδομένη και προετοιμάζεται πυρετωδώς, ώστε να αποσπάσει από τα μέλη του Αρη, ισχυρή εντολή, προκειμένου να συνεχίσει να διοικεί.       


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.