Πρωτοχρονιά με Νέτο στο Novasports.gr

Μπαίνει αισίως στον πέμπτο χρόνο παραμονής του στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Αρη! Ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο υποδέχεται το 2011 με κέφι και αισιοδοξία! Κάνει ποδαρικό στο Novasports.gr μιλώντας επί παντός επιστητού...

Μπαίνει αισίως στον πέμπτο χρόνο παραμονής του στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Αρη! Έφτασε ως ελπιδοφόρος αμυντικός και έχει εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή. Ο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, καθώς πριν από επτά μήνες έγινε πατέρας και υποδέχεται το 2011 με κέφι και αισιοδοξία! Κάνει ποδαρικό στο Novasports.gr μιλώντας επί παντός επιστητού…

-Ντάρσι, το 2010 ανήκει πια στο παρελθόν, τι γεύση σου άφησε η χρονιά που έφυγε;
«Θα τη χαρακτήριζα μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα για την ομάδα μου. Στην Ευρώπη πήγαμε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια, πραγματοποιήσαμε εκπληκτικές εμφανίσεις, περάσαμε και από τον όμιλο και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Στην Ελλάδα όμως δεν είχαμε την απαιτούμενη σταθερότητα, χάσαμε πολλούς βαθμούς μέσα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αλλά χάσαμε και βαθμούς που έπρεπε να διεκδικήσουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει, λοιπόν, ν΄ αφήσουμε πίσω μας, ενόψει της νέας χρονιάς, αυτές τις κακές εμφανίσεις και να καταφέρουμε να μεταφέρουμε την ευρωπαϊκή μας εικόνα και στο ελληνικό πρωτάθλημα»

-Υπήρξε περίπτωση υποτίμησης των αντιπάλων στην Ελλάδα σε σχέση με την Ευρώπη;
« Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στην ομάδα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η διαφορετική εικόνα σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν οφείλεται στο ότι κάποιοι από εμάς, όπως λένε, επιλέγουν παιχνίδια. Η ομάδα παρουσιάζεται πολύ σταθερή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά μετά δεν καταφέρνει να έχει την ίδια εικόνα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά η δυναμική του σύγχρονου ποδοσφαίρου σε αναγκάζει καμιά φορά να μη μπορείς, όσο και να θες, να έχεις την απόδοση που είχες στο προηγούμενο παιχνίδι. Πρέπει, λοιπόν, να ψάξουμε το φάρμακο που θα μας επιτρέψει να ξεπερνάμε και στην Ελλάδα τα εμπόδια που μας βάζουν κυρίως μικρότερες ομάδες οι οποίες θέλουν να μας κερδίσουν»

-Ποια στιγμή του 2010 θα επέλεγες να κρατήσεις και ποια να ξεχάσεις;
«Αναμφίβολα θα ήθελα να κρατήσω την πρόκριση στους “32” του Europa League και τη σταθερότητα που παρουσίασε ο Αρης στην Ευρώπη. Προσωπικά κρατώ το τελευταίο γκολ που πέτυχα στο Βόλο! Θα ήθελα να ξεχάσω τα πολλά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα που πετάξαμε βαθμούς και απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας. Δεν το αξίζαμε και σαν ποδοσφαιρικές αξίες γιατί έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να σταθούμε οπουδήποτε με επιτυχία!»

-Το 2011 τι θα ήθελες να σου φέρει;
«Προσωπικά θα ήθελα να βρω την κατάλληλη σταθερότητα γιατί τη χρονιά που έφυγε δεν τα πήγα καλά σε αυτό το κομμάτι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα ήθελα επίσης η δική μου σταθερότητα να συνδυαστεί με νίκες της ομάδας, ώστε σιγά-σιγά να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της επιτυχίας»

-Αυτή την περίοδο των εορτών στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πατέρας σου ο οποίος ήρθε από τη Βραζιλία. Θα ήθελες να του πεις κάτι δημόσια;
«Για μένα είναι πολύ σημαντικό πράγμα η οικογένεια. Οι γονείς μου και τ΄ αδέρφια μου στάθηκαν δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές, με στήριξαν και τώρα πλέον μοιραζόμαστε ευχάριστες στιγμές! Εύχομαι να είναι πάντα κοντά μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Αυτή η περίοδος για μένα είναι πάρα πολύ όμορφη, γιατί έχει έρθει στη ζωή ο γιος μου και έτσι βρήκαν την ευκαιρία οι γονείς μου να έρθουν για να περάσουμε μαζί τις γιορτές. Έχω απόλυτη ανάγκη αυτές τις στιγμές, διότι δεν τους έχω συχνά κοντά μου λόγω της απόστασης κι έτσι αυτές οι ημέρες είναι ότι καλύτερο για μένα!»

-Ο αγώνας με την Καβάλα ανοίγει την αυλαία του 2011. Πως τον περιμένεις;
«  Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο είναι πολύ σημαντικό και από βαθμολογικής άποψης. Η Καβάλα βρέθηκε πάνω από μας στον πίνακα και θα έρθουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να επιβεβαιώσουν την ανοδική τους πορεία. Νομίζω όμως πως με τη στήριξη του κόσμου μας τον οποίο πάντα έχουμε κοντά μας θα κάμψουμε το εμπόδιο αυτής της ομάδας και θα την περάσουμε στη βαθμολογία».

-Μια ευχή για τη νέα χρονιά;
«Υγεία! Όλα τ΄ άλλα έρχονται…»
                                                              
…Παναγιώτης  Στεφάνου   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.