Χωρίς τρεις με Πανθρακικό

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Χολέβα, Ιμπαγάσα και Βλαχοδήμο για την αυριανή ημιτελική ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τους Χολέβα, Ιμπαγάσα και Βλαχοδήμο για την αυριανή ημιτελική ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπερασπίζονται το υπέρ τους 6-2 του πρώτου αγώνα και σήμερα ολοκλήρωσαν με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το παιχνίδι.

Σε αυτήν δεν συμμετείχαν οι Χολέβας και Ιμπαγάσα οι οποίοι έχουν προβλήματα τραυματισμών και συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, μένοντας εκτός αποστολής όπως και ο Βλαχοδήμος.

Οι παίκτες των πρωταθλητών δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, κάνοντας δίτερμα στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Δεν παραμέλησαν επίσης το κομμάτι της κατοχής και σωστής κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος έκαναν και στημένες φάσεις (κόρνερ από δεξιά και αριστερά).

Συνοπτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για την Κομοτηνή: Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.