ΟΦΗ: Νέο σύγχρονο γυμναστήριο για την Elite Ακαδημία

Η αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών του προπονητικού κέντρου του ΟΦΗ συνεχίζεται και ο σύλλογος από το Ηράκλειο άνοιξε τις πύλες στο νέο, σύγχρονο, γυμναστήριο, το οποίο προορίζεται για την Ακαδημία.

Η αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών του προπονητικού κέντρου του ΟΦΗ συνεχίζεται και ο σύλλογος από το Ηράκλειο άνοιξε τις πύλες στο νέο, σύγχρονο, γυμναστήριο, το οποίο προορίζεται για την Ακαδημία.

Η σχετική ανάρτηση του ΟΦΗ:

“Η Elite Ακαδημία πάντα σε πρώτο πλάνο! Η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών που αφορούν στις παροχές προς τους αθλητές της Elite Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Εδώ και λίγο καιρό, ένα νέο, σύγχρονο γυμναστήριο 150 τ.μ. κοσμεί πλέον τον χώρο πάνω από το κτίριο των τμημάτων υποδομής, με φόντο το γήπεδο συνθετικού χλοοτάπητα και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες αποκλειστικά των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Με την οικογένεια Τζιράκη και την οικογένεια Βαρδαλαχάκη να αποτελούν βασικούς “πυλώνες” πραγματοποίησης του συγκεκριμένου εγχειρήματος, το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο συνεχίζει να αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα και το γυμναστήριο της Elite Ακαδημίας έρχεται να προστεθεί στα έργα που έχουν προηγηθεί από τον Οκτώβριο του 2018, επί προεδρίας Μιχάλη Μπούση.

Στα τρία γήπεδα φυσικού, υβριδικού και συνθετικού χλοοτάπητα, στα νέα αποδυτήρια που δημιουργήθηκαν στον όροφο του κτιρίου της πρώτης ομάδας (στα οποία φιλοξενήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Anderlecht, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας τους από την ομάδα μας), στην αίθουσα προβολής και διδασκαλίας των τμημάτων υποδομής και σε πολλά ακόμα περιφερειακά έργα βελτίωσης, καλλωπισμού και αναβάθμισης του προπονητικού μας κέντρου, τα οποία καλύφθηκαν με ιδία κεφάλαια της ΠΑΕ και με την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.