Τρεις επιστροφές

Στη Βραζιλία θα παραμείνει μέχρι την προσεχή Κυριακή 2 Ιανουαρίου ο Γκιάρο. Στη διάθεση του Κούπερ τέθηκαν οι Φατί, Νέτο και Τόχα.

Στη Βραζιλία θα παραμείνει μέχρι την προσεχή Κυριακή 2 Ιανουαρίου ο Ρονάλντο Γκιάρο, προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας το οποίο θα του επιτρέψει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα παίξει κόντρα στη Καβάλα, λόγω των πολλών προπονήσεων που θα έχει χάσει εώς τότε.  Ο 36χρονος στόπερ ήταν ένας από τους δύο παίκτες του Αρη που δεν έδωσαν το παρόν στη δεύτερη (μετά Χριστουγέννων) προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο δεύτερος ήταν ο Κάρλος Ρουϊζ ο οποίος επιστρέφει τελικά το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη και θα ενταχθεί και αυτός στο πρόγραμμα ενόψει Καβάλας.

Αντιθέτως, οι Τόχα, Νέτο και Φατί επέστρεψαν και προπονήθηκαν κανονικά στις αθλητικές  εγκαταστάσεις του Ρυσίου. Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Χουάνμα, Παπαζαχαρίας και Αγτζίδης. Για την Τετάρτη ο Κούπερ έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση-πρωί και απόγευμα- βάζοντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα του στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ μιλώντας από την Ισπανία όπου βρίσκεται και όχι από τη Θεσσαλονίκη όπου τον ήθελε η φημολογία των τελευταίων ημερών, ο μάνατζερ του Εκτορ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, τόνισε πως δεν αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή η επέκταση του συμβολαίου του πελάτη του με τον Αρη. Ωστόσο πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση των «κιτρίνων», λέγοντας πως όποτε το επιθυμήσουν μπορούν να τον καλέσουν για τις σχετικές συζητήσεις! Χαρακτηριστικά ο κ. Καμάνιο, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις», της Θεσσαλονίκης: « Προτεραιότητα για τον κ. Κούπερ αυτές τις ημέρες είναι η συμπλήρωση του ρόστερ του Αρη και όχι το συμβόλαιό του. Το σημαντικό δεν είναι το μέλλον του Κούπερ, αλλά το μέλλον του Αρη! Η σκέψη του είναι αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι. Σε ότι αφορά το συμβόλαιο, υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος και δεν πρέπει να πιεζόμαστε. Βεβαίως όποτε οι άνθρωποι του Αρη το επιθυμούν μπορούν να μας καλέσουν για να συζητήσουμε και νομίζω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα να συμφωνήσουμε! Ωστόσο δεν έχω ιδέα το πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο.», κατέληξε ο κ. Καμάνιο ο οποίος ξεκαθάρισε πως εκπροσωπεί μόνο τον προπονητή και όχι κάποιους παίκτες, όπως ακούστηκε εσχάτως. Δεν αρνήθηκε πάντως να βοηθήσει και σ’ αυτό το κομμάτι εφόσον του ζητηθεί.

…Παναγιώτης  Στεφάνου  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.