Σπανός: Μπορούμε ψηλότερα

Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα στο εφετινό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός.

Πεπεισμένος πως ο Ατρόμητος μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα στο εφετινό πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου τόνισε μεταξύ άλλων πως η πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος είναι σημαντική για την ομάδα του, ενώ συμπλήρωσε πως το ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Δώνη έχει ποιότητα. Ο Σπανός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Novasport FM”. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ικανοποιεί η θέση στον βαθμολογικό πίνακα στον πρώτο γύρο; «Η βαθμολογική συγκομιδή δεν μας ικανοποιεί. Έχουμε την ποιότητα για να έχουμε μια καλύτερη θέση. Κάποια ματς χάθηκαν από λεπτομέρειες. Ειδικά στην έδρα. Η εικόνα μας σε 7-8 αγωνιστικές δεν είχαμε καλή εικόνα. Αλλά τώρα δείχνουμε και ρεαλισμό, συνδυάζουμε ποδόσφαιρο και παίρνουμε και αποτελέσματα. Η διάρκεια καταξιώνει τις ομάδες. Είχαμε πει ότι στόχος μας ήταν μια θέση κοντά στην 5άδα. Δεν τα καταφέραμε όμως. Πετάξαμε βαθμούς από ολιγωρία. Δείξαμε όμως ότι έχουμε συνέλθει. Αξίζουμε κάτι καλύτερο».

Η συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πιστεύω στην ομάδα στους παίκτες και στον προπονητή. Ελπίζω να συνεχίσουμε την εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών. Αν συνεχίσουμε έτσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει».

Ποιος είναι ο φετινός στόχος: «Δεν θα έλεγα ότι αυτός είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Είναι κάτι που το χτίζεις. Δεν είναι αποκλειστικός στόχος η Ευρώπη. Θέλουμε να προοδεύουμε. Πέρσι κατακτήσαμε την 7η θέση και φέτος θέλουμε να κάνουμε ένα σκαλί παραπάνω. Όταν μια ομάδα δεν έχει στόχους, προοπτική και όραμα δεν έχει μέλλον. Όταν φτιάξεις την ομάδα που στον αγωνιστικό χώρο πείθει».

Υπάρχει βελτίωση στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχουν γίνει βηματάκια προς τα μπροστά. Οι συνθήκες στα γήπεδα έχουν καλυτερεύσει. Τα φαινόμενα βίας είναι ελεγχόμενα, παρά το τι συμβαίνει. Καλοί ποδοσφαιριστές έρχονται τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει και ανταγωνισμός. Υπάρχουν -βέβαια- ομάδες που έχουν το δόγμα ”ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” και άλλες που έχουν άλλον λόγο ύπαρξης».

Πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα:
«Πρέπει να δούμε τις προδιαγραφές. Είναι καλός ο αριθμός. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν δομή. Άλλες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Και εκεί -και σε όσα προστάζει η ΟΥΕΦΑ- θα πρέπει να βελτιωθείς. Υπάρχει επιτροπή στην ΕΠΟ για να ελέγχει».

Η περιπέτεια του ΠΑΟ θα έχει αντίκτυπο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όχι. Είναι πολύ μεγάλος σύλλογος θα βρει δρόμο του».

Θα γίνουν μεταγραφές: «Πήραμε τον Ιτάνζ. Εφόσον βρούμε αξιόλογους παίκτες ενδεχομένως να προχωρήσουμε. Τον Ιανουάριο είναι δύσκολο να βρεις παίκτες. Και εμείς θέλουμε να κάνουμε μεταγραφές για να ενισχύσουμε την ομάδα».

Βαρύτητα στις Ακαδημίες: «Έχουμε δώσει βαρύτητα και έχουμε παίκτες στις Εθνικές ομάδες. Το αντίδοτο στα προβλήματα που υπάρχουν είναι οι ακαδημίες. Είναι προτιμότερο να δώσεις ευκαιρίες σε ελληνόπουλα παρά σε ξένους που έρχονται για διακοπές. Έχουμε νέους που μπορούν να κάνουν καριέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.