Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με δήλωσή του για το μεγάλο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ στις 3 Αυγούστου στην Αγγλία, τόνισε πώς η ελληνική ομάδα θα στηρίξει όσους έχουν ανάγκη στη δύσκολη, οικονομικά, περίοδο που βιώνει ο τόπος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με δήλωσή του για το μεγάλο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ στις 3 Αυγούστου στην Αγγλία, τόνισε πώς η ελληνική ομάδα θα στηρίξει όσους έχουν ανάγκη στη δύσκολη, οικονομικά, περίοδο που βιώνει ο τόπος.

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια, φιλικού χαρακτήρα, θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στο «Άνφιλντ», ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τον Ολυμπιακό προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ. Με τα έσοδα, μάλιστα, και από τις δύο συμμετέχουσες ομάδες να καταλήγουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Δήλωση για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι στην Αγγλία έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, τονίζοντας πώς οι «ερυθρόλευκοι» πάντοτε θα είναι κοντά σε συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαρινάκη: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να συμμετέχουμε στον φιλανθρωπικό αγώνα προς τιμήν του Στήβεν Τζέραρντ αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Λίβερπουλ. Αυτό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου, μπορεί να συνεργαστεί για την οικοδόμηση ενός λαμπρότερου μέλλοντος για τα παιδιά και τους νέους της κοινωνίας μας. Ο Ολυμπιακός, σύλλογος με μεγάλη κοινωνική δράση, πάντα επιδιώκει να βρίσκεται στο πλευρό εκείνων που έχουν ανάγκη, όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο για τον τόπο μας, θα στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, διαθέτοντας το μερίδιο μας, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σε προγράμματα κοινωνικής βελτίωσης. Προσβλέπουμε σε μία απολαυστική αναμέτρηση. Σε αγώνες σαν αυτόν, είμαστε όλοι νικητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.