Μετά τη Ζενίτ, ο Μπλάνκο

Στην κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης είναι στραμμένη η προσοχή της ΑΕΚ, αναβάλλονται οι ανανεώσεις.

Για την αναμέτρηση της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League ζουν και αναπνέουν όλοι στην ΑΕΚ. Η νίκη είναι “μονόδρομος” για την Ένωση στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του. Η κρισιμότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης περνάει σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας, όπως είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων, με τους Ίσμαελ Μπλάνκο και Ράφικ Τζιμπούρ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ εμφανίζεται αισιόδοξη για συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας με τους δυο ποδοσφαιριστές, την στιγμή που γερμανικά δημοσιεύματα θέλουν τη Νυρεμβέργη να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού. Συγκεκριμένα, η «Nuernberger Nachrichten» αναφέρει πως η γερμανική ομάδα, προσφέρει ετήσιες οικονομικές απολαβές στον παίκτη, που φτάνουν τις 550 χιλιάδες ευρώ, ενώ θα δώσει και ένα συμβολικό ποσό στην Ένωση, έτσι ώστε να αφήσει από τον Ιανουάριο ελεύθερο τον παίκτη.

Η ΑΕΚ δε θέλει να χάσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της και εφόσον φτάσει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και παράλληλα δεν επιτευχθεί συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας, τότε θα ανάψει το “πράσινο φως” για την παραχώρησή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.