Όρτα: Τα πρώτα δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ και η… μεταγραφή

Ο Αντρέ Όρτα δεν είχε «ματώσει» τα δίχτυα σε 10 συμμετοχές στη Super League, αλλά το έκανε εις διπλούν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ! Τα δεδομένα αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.

Ο «δήμιος» της ΑΕΚ, Αντρέ Όρτα έβαλε τα πρώτα του δύο γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού και το έκανε σε ένα ντέρμπι, που ίσως κοστίσει τον τίτλο στην Ένωση. Φυσικά η νίκη είναι πολύ σημαντική για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πλησίασαν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας φυσικά και τη τεράστια ευκαιρία να κατακτήσουν το Europa Conference League (29/05).

Το χρονικό των δύο πρώτων γκολ του Όρτα

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφτασε στο γκολ που δικαιούταν με τον καλύτερο ίσως πάικτη της, τον Αντρέ Όρτα στο 65ο λεπτό! Ο Ποντένσε έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Ελ Κααμπί έπιασε την κεφαλιά και ο Στάνκοβιτς απομάκρυνε προσωρινά. Ο Μαροκινός πήρε το «ριμπάουντ» από δεξιά και πάσαρε προς το «πέναλτι», ο Όρτα σούταρε με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Όρτα έφτασε σε δεύτερο γκολ. Ο Πορτογάλος φάνηκε σαν να θέλει να δοκιμάσει σέντρα από αριστερά, αλλά τελικά έκανε σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, πιάνοντας στον ύπνο τον Στάνκοβιτς για το τελικό 2-0.

Τα δεδομένα για την παραμονή του στο «λιμάνι»

Ο Ολυμπιακός στο δανεισμό του Όρτα από την Μπράγκα έχει οψιόν αγοράς 4 εκατομμύρια ευρώ. Με βάση τα όσα έχει δείξει στους πέντε μήνες στο λιμάνι ο Πορτογάλος άσος, οι Πειραιώτες φαίνεται να σκέφτονται να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς και να κάνουν δικό τους τον 27χρόνο μέσο. Η επιθυμία του ίδιου είναι δεδομένη, όπως έχει άλλωστε αναφέρει σε δηλώσεις του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.