Έχει πρόταση ο Φερνάντες

Έτοιμος να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη δηλώνει ο Ντάριο Φερνέντες.

Ο Αργεντινός μέσος της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ τόνισε πως ήδη η ομάδα της Νέας Σμύρνης που έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας και πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει τελειώσει θετικά το συγκεκριμένο θέμα. Ο 32χρονος μέσος είχε αγωνιστεί και την περσινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα του Άρη, ως δανεικός από τους Ισραηλινούς. Ο Φερνάντες μίλησε στην εφημερίδα «SportDay». Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Νταρίο, ήρθε η ώρα να σε ξαναδούμε στον Πανιώνιο; «Η αλήθεια είναι ότι έχω πρόταση από τον Πανιώνιο. Και είναι πολύ καλή για εμένα. Το ελπίζω και εγώ, αλλά θα πρέπει να ρυθμιστούν πρώτα κάποιες λεπτομέρειες και μετά θα έρθω στην Αθήνα. Είναι κάτι όμως που πιστεύω ότι θα έχει τελειώσει έως και την επόμενη εβδομάδα και θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Είναι κάτι που το θέλω πολύ. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω οριστικά από την Μπεϊτάρ».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι τυπικό το θέμα… «Δεν θέλω να πω ότι έχουμε τελειώσει ακόμα, αν δεν κάνω μια τελευταία κουβέντα με τον πρόεδρο της Μπεϊτάρ. Η αλήθεια είναι ότι όλα πάνε καλά και, όπως είπα και πριν, λογικά την επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Το ξέρεις ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου σε λατρεύουν. Θέλεις να τους στείλεις ένα μήνυμα; «Αγαπάω τον Πανιώνιο, αγαπάω και τους οπαδούς του. Θέλω ξανά να τους δω από κοντά, να παίξω με την ομάδα. Ανυπομονώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.