“Ο Ατρόμητος παίζει πάντα για τη νίκη”

Για την πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα, τον αγώνα με την ΑΕΚ και τον επερχόμενο με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, μίλησε ο Κώστας Νεμπεγλέρας στο Nova Sport Fm 94,6.

O έμπειρος μέσος τόνισε ότι ο Ατρόμητος δεν φοβάται καμία ομάδα, ότι προσπαθεί πάντα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ενώ διευκρίνισε ότι θα παίζει όσο νιώθει ότι βρίσκεται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Νεμπεγλέρα:
 
Για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ και την αποβολή του Ντιόπ:
 
“Δείξαμε ότι έντεκα εναντίον έντεκα είχαμε πολύ πιο καθαρή επιλογή στην τελευταία πάσα και καλύτερη κυκλοφορία μπάλας. Δεν την ήθελα την αποβολή. Έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς για την ΑΕΚ ήταν φυσιολογικό ότι θα οπισθοχωρούσε και εμείς δεν θα μπορούσαμε πλέον να κάνουμε το παιχνίδι μας”.
 
Για τη μέτρια βαθμολογική συγκομιδή του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα και τους στόχους της ομάδας:
 
“Αυτό που είχαμε σαν στόχο από την αρχή ήταν να μπορέσουμε να συνδυάσουμε το καλό παιχνίδι με το αποτέλεσμα. Στα πρώτα ματς ούτε το ένα καταφέραμε ούτε το άλλο, αλλά σιγά-σιγά η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να το κάνει και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή την πορεία. Αφήσαμε πολλά ματς να περάσουν και νομίζω ότι σιγά-σιγά πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας και να έχουμε σταθερότητα γιατί η ομάδα είχε δείξει από πέρσι ότι και καλή μπάλα μπορεί να παίξει και νίκες να πάρει”.
 
Για το γεγονός ότι σκοράρει συνέχεια ο Ατρόμητος:
 
“Η επίθεση και το γκολ έρχεται από συνολική προσπάθεια όπως και το να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα. Αμύνεσαι και επιτίθεσαι και με τους έντεκα παίκτες. Είχαμε χάσει το καλό πάσινγκ γκέιμ μας και ενώ σκοράραμε δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε στην άμυνα”.
 
Για το πόσο σκέφτεται να συνεχίσει να αγωνίζεται αφού είναι 35 ετών:
 
“Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, αφού αν προσέχεις τον εαυτό σου και δουλεύεις σκληρά μπορείς να τα καταφέρεις σε υψηλό επίπεδο”.
 
Για τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη:
 
“Από σήμερα θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν θα τον φοβηθούμε, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο Ατρόμητος παίζει πάντα για τη νίκη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.