Το έσωσε στο τέλος (video)

Βαθμό που ενδέχεται να αποδειχθεί πολύτιμος στη μάχη της σωτηρίας πήρε ο ΟΦΗ που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο. Οι Περιστεριώτες που κλείδωσαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Ουντότζι, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γλιτώσουν τα χειρότερα με δύο γκολ τα τελευταία λεπτά.

Βαθμό που ενδέχεται να αποδειχθεί πολύτιμος στη μάχη της σωτηρίας πήρε ο ΟΦΗ που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο. Οι Περιστεριώτες που κλείδωσαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Ουντότζι, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να γλιτώσουν τα χειρότερα με δύο γκολ τα τελευταία λεπτά.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ξεκίνησε καλύτερα στο ματς και έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο 3′, όταν ο Κουτσιανικούλης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ατρόμητος «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 9′ με τον Βερόν να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή και από το κόρνερ που προέκυψε ο Ουντότζι με κεφαλιά έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Για τον Ατρόμητο ήταν και η άλλη αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τον Γουναρίδη να λέει «όχι» στον Σκόνδρα, ο οποίος προσπάθησε να τον νικήσει με αριστερό σουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον ΟΦΗ να έχει περισσότερο χώρο και τους Περιστεριώτες να απειλούν κυρίως με αντεπιθέσεις. Σε μια απ’ αυτές ο Μπρίτο στο 72′ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ουντότζι με κοντινό σουτ διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ και φυσικά αυτά της ομάδα του. Το γήπεδο του ΟΦΗ πάγωσε για τα καλά, αλλά οι παίκτες του Πετράκη είχαν κρατήσει τα καλύτερα για το φινάλε.

Η αντεπίθεση του ΟΦΗ άρχισε στο 84′ όταν ο Ζορμπάς έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Παπάζογλου με ωραίο βολέ από το ύψος του πέναλτι μείωσε σε 2-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 89′ με κεφαλιά του Σαρ από την καρδιά της περιοχής μετά από εκτέλεση φάουλ του Βερόν. Αν και ο ΟΦΗ δεν σώθηκε με αυτό το αποτέλεσμα μαθηματικά, ο κόσμος ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς με το τέλος της αναμέτρησης.

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Ηρακλείου που έχει 32 βαθμούς αγωνίζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ενώ ο Ατρόμητος που “κλείδωσε” τα πλέι οφ, αλλά υποχώρησε στην πέμπτη θέση, υποδέχεται την ΑΕΚ.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Μονιάκης, Σαρ, Κουρδάκης (87′ Νύκταρης), Μπούρμπος, Βιτώρος (71′ Ζορμπάς), Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (77′ Κανούλας), Περογαμβράκης, Παπάζογλου

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Σουμπίνιο (90’+3′ Νάστος), Ουντότζι (87′ Καραγκούνης), Ναπολεόνι (76′ Κούτσι)

Κυριάκος Νταμαδάκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.