“Ντόπες” από τον πρόεδρο

Ο Μάνθος Πουλινάκης μίλησε στους παίκτες του ΟΦΗ πριν την προπόνηση της Παρασκευής, δίνοντας τους συγχαρητήρια για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

Ο Μάνθος Πουλινάκης μίλησε στους παίκτες του ΟΦΗ πριν την προπόνηση της Παρασκευής, δίνοντας τους συγχαρητήρια για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα. Ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να παλέψει για τη νίκη και στην Κομοτηνή, προκειμένου το τελευταίο εντός έδρας ματς, αυτό με τον Ατρόμητο, να έχει χαρακτήρια γιορτής.

“Μπράβο για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, διαψεύσατε όλους όσοι σας είχαν τελειωμένους και δείξατε ότι έχετε. καρύδια. Δεν θέλω όμως να χαλαρώσει κανείς γιατί δεν έχουμε σωθεί ακόμα. Πάμε στην Κομοτηνή να πάρουμε τη νίκη και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”, είπε ο Πουλινάκης στους παίκτες και συμπλήρωσε:

“Θέλω να πάμε σοβαρά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος γιατί η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει. Να κερδίσουμε στην Κομοτηνή και μετά στο επόμενο ματς που είναι το τελευταίο εντός, να το κάνουμε γιορτή. Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.