Νεραντζάκης: «Κρατάω την αγωνιστικότητα που δείξαμε»

Το σχόλιο του Στάθη Νεραντζάκη μετά την ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Στάθης Νεραντζάκης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του, αλλά και στην αγωνιστική απραξία του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις προκρίσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο final-4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του, αλλά για την πρόκριση του στο Final-4. Και συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό. Αυτό που κρατάω είναι η αγωνιστικότητα που δείξαμε. Φαίνεται από τα 46 ριμπάουντ που πήραμε κόντρα στα 35 που είχε ο Παναθηναϊκός. είχαμε διάθεση και στα 40 λεπτά και είναι πολύ σημαντικό. είχαμε απουσίες αλλά δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Τέλος να πω περαστικά στον Πάρη Δερμάνη και να επιστρέψει γρήγορα τόσο στην οικογένεια του όσο και στην οικογένεια του Παναθηναϊκό», ήταν το αρχικό του σχόλιο για να συνεχίσει:

«Η αγωνιστική απραξία είναι δεδομένη και έχει σχολιαστεί. Μέσα στην αγωνιστική περίοδο να έχει 20 ημέρες χωρίς παιχνίδι είναι κάτι πολύ δύσκολο. Το ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, το διαχειριστήκαμε με τους παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο στην άμυνα είχαμε θέμα που είναι λογικό αλλά ζεις και πεθαίνεις με αυτό. Έπρεπε να προσαρμοστούμε», επεσήμανε για να προσθέσει:

«Η αξία του Πόρτερ είναι γνωστή. Είναι ένας μεγάλος σταρ. Είναι πολύ συνεργάσιμος με όλους μας. Αν και είναι μόλις 24 το εντυπωσιακότερο είναι η προσέγγιση που έχει στην πραγματικότητα του. Είναι παίκτης ΝΒΑ και παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα», ολοκλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.