Καλαϊτζίδης:«Είναι δεδομένη η πίεση» (video)

Ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου της ομάδας του που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη του στόχου της ομάδας του που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για το αν η Βέροια είναι πιο χαλαρή μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας:

«Δεν θα το έλεγα απλά πολλαπλασιάσαμε τις πιθανότητες για παραμονή. Εκτιμώ ότι η επόμενη αγωνιστική είναι καθοριστική για το αν θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Αισθανόμαστε ασφαλείς αλλά δεν μπορώ να πω ότι έχουμε εφυσηχαστεί».

Για το αν έχουν οι παίκτες τη διάθεση να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς:

«Το κάνουμε από τη 12η αγωνιστική και δεν είχαμε άλλη επιλογή. Είχαμε πει από τότε όταν τελειώσει όλη αυτή η πίεση τότε θα είμαστε καλύτεροι. Όταν δουλεύεις στα άκρα πάντα ανταμείβεσαι. Αν καταφέρεις να υλοποιήσεις και το στόχο τότε είσαι διπλά κερδισμένος γιατί έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις και μία καλή προοπτική για το μέλλον».

Για το αν περιμένει πίεση από τον ΠΑΟΚ:

«Ειδικά όταν αγωνίζεσαι με έναν τέτοιο αντίπαλο περιμένουμε πίεση αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι μία δύσκολη έδρα αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για βαθμολογικά οφέλη».

Για τους νέους παίκτες που πρέπει να μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα:

«Όντως η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη απ’ αυτή του πρόσφατου παρελθόντος. Έχει καλύτερους αυτοματισμούς αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Αυτό που ζητάμε είναι να είναι οι παίκτες συγκεντρωμένοι στο στόχο τους».

Για την απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη:

«Ήταν πολλά χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και είχε δώσει πολλά. Είχε ανεπτυγμένη την αρχή της ατομικής ευθύνης και αυτό που ήθελε ήταν να δημιουργήσει μία ομάδα απ’ όπου θα έπαιρνε την απόλαυση τόσο από τον κόσμο αλλά και από τους παίκτες. Εκτιμώ ότι θα είναι μία από τις παρουσίες που θα λείψει κυρίως γιατί διεκδικούσε να πετύχει τα καλύτερα για την ομάδα που διοικούσε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.